Οι «9 στους 10» πιστεύουν ότι ο φετινός τίτλος στην Α’ Αρκαδίας έχει κριθεί!

1
1260

Το μεσημέρι της Τρίτης (06/02) σε σχετική ιστορία που δημοσιεύσαμε στη σελίδα του «Κ.Ε.» στο Instagram, θέσαμε το ερώτημα στο φίλαθλο κοινό, για το αν πιστεύει ότι με τη μέχρι στιγμής πορεία του Παναρκαδικού ΑΟ, έχει κριθεί η υπόθεση τίτλος στην Α’ Αρκαδίας.

Η αλήθεια είναι ότι η ανταπόκριση των φίλων του τοπικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο ήταν μεγάλη, με τη συντριπτική πλειοψηφία να πιστεύει ότι η υπόθεση τίτλος έχει κριθεί. Συγκεκριμένα το 91% απάντησε θετικά, θεωρώντας ότι ο Παναρκαδικός δεν πρόκειται να χάσει το πρωτάθλημα, ενώ μόλις το 9% απάντησε αρνητικά, εκτιμώντας ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο και για την ώρα τίποτα δεν έχει οριστικά κριθεί σε ότι αφορά τον τίτλο.

Ενδεχομένως η αξιοσημείωτη σταθερότητα του Παναρκαδικού στην απόδοσή του στα επίσημα ματς, αλλά και το γεγονός ότι σε όλα τα ντέρμπι το «τριφύλλι» αποδείχθηκε ανίκητο, με εξαίρεση την εκτός έδρας ισοπαλία στο Άστρος επί του Πανθυρεατικού (που αποτελεί τη μοναδική βαθμολογική απώλεια των «πρασίνων» φέτος), να είναι ουσιαστικοί λόγοι που έπαιξαν ρόλο στην απάντησή τους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here