Γιάννης Κώτσιρας: «Θέλω να βρεθώ στην Εθνική σε μια από τις επόμενες κλήσεις»

0
281
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όχι μόνο του Αστέρα Τρίπολης αλλά ολόκληρης της αναμέτρησης με τον Άρη το απόγευμα της Κυριακής (04/04), αποτέλεσε ο Γιάννης Κώτσιρας με την απόδοσή του. Ο δεξιός μπακ της ομάδας Τρίπολης δεν ήταν ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Στις αρχικές του δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι novasports ο Κώτσιρας δήλωσε: «Θεωρώ ότι έπεσε λίγο η απόδοσή μας στο β’ ημίχρονο. Μας πίεσε πολύ η ομάδα του Άρη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ που μας βρήκε σε αμυντική ανισορροπία, όπου έπρεπε να τελειώσουμε τη φάση ψηλά στο γήπεδο. Δεν το καταφέραμε. Ο Άρης βρήκε ανοιχτό γήπεδο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Νομίζω ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι στο α’ ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Θα ήταν διαφορετικό τελείως να πάμε προβάδισμα στο β’ ημίχρονο.».

Σε ότι αφορά την εξέλιξη στο παιχνίδι στο β’ ημίχρονο και στο που εξηγεί τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο Γιάννης Κώτσιρας ανέφερε: «Νομίζω ότι από τη στιγμή που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ασφαλώς έπαιξε ρόλο η εικόνα του Άρη μετά τις αλλαγές και σίγουρα της έδωσαν φρεσκάδα και ενέργεια και δύο από αυτούς ήταν και οι σκόρερ των τερμάτων. Όπως είπα και πριν σημαντικό ήταν να σκοράρουμε. Αφού δεν τα καταφέραμε σίγουρα οι ευκαιρίες του Άρη έδωσαν ώθηση και εμείς δεν καταφέραμε να φανούμε αντάξιοι απέναντι τους και να μπορέσουμε να τους αναχαιτίσουμε.».

Σχετικά με το τι προσδοκά ο ίδιος από τη συνέχεια των play-off είπε: «Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά, θα κοιτάξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι και να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και σίγουρα με καλές εμφανίσεις.».

Τέλος σε ότι αφορά την προοπτική του να κληθεί κάποια στιγμή και πάλι στην Εθνική ομάδα, ο Γιάννης Κώτσιρας δήλωσε: «Ο καθένας θέλει να κληθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Αυτό εξαρτάται από μένα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στην Εθνική ομάδα. Από την αγωνιστική μου εικόνα και τις εμφανίσεις μου, εξαρτάται αν θα βρεθώ τελικά εκεί.», ενώ για το δίλλημα για το αν θα επέλεγε με μεγάλη μεταγραφή για τον ίδιο ή μια κλήση του στην Εθνική ομάδα για επόμενα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ, ο Κώτσιρας είπε κλείνοντας: «Μου βάζετε δύσκολα, αλλά σίγουρα σε πρώτο πλάνο θα προτιμούσα να μπορέσω να βρεθώ στην Εθνική στις επόμενες κλήσεις.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here