Για την Κυριακή (29/05) οδεύει η ενδιαφέρουσα ΓΣ του Παναρκαδικού

0
102

Με σχετική ανακοίνωσή του Παναρκαδικού γνωστοποιήθηκε ότι όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (25/05) και επομένως οι «πράσινοι» προανήγγειλαν ότι τελικά η Γενική Συνέλευση και οι διαδικασίες που προβλέπονται, θα πραγματοποιηθούν τελικά το απόγευμα της Κυριακής (29/05) στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τη Γενική Συνέλευση της Κυριακής 29ης Μαΐου 2022 περιμένουν τα μέλη και οι φίλοι του Παναρκαδικού για να μάθουν τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν στην ομάδα της Τρίπολης σχετικά με τη νέα Διοίκηση που θα προκύψει αφού πρώτα ολοκληρωθεί ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ., θεωρείται δεδομένο ότι η πρώτη προσπάθεια για Γ.Σ. (που έχει οριστεί για τις 25/5/22) δεν θα έχει αποτέλεσμα λόγω έλλειψης απαρτίας των μελών. Έτσι λοιπόν το μεγάλο ραντεβού των φιλάθλων της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης (ώρα 6.30 το απόγευμα) και στην αίθουσα του πρώτου ορόφου.

Η απερχόμενη Διοίκηση του Παναρκαδικού καλεί όλο τον κόσμο να προσέλθει την ερχόμενη Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης και να συμμετάσχει ενεργά στις διαδικασίες της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης για το μέλλον της ομάδας.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here