«Διέλυσε» κατά 30 πόντους την ατομική του επίδοση στο Επί Κοντώ ο Ευθύμιος Λεόντιος στην Καλαμάτα!

0
1073

Την Παρασκευή 14/05 ο Ακρίτας διοργάνωσε έναν εξαιρετικό αγώνα Επί Κοντώ στο Κέντρο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, με τον αγωνιστικό χώρο να στήνεται στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας. Μια διοργάνωση με αξιόλογες παρουσίες σε αγωνιστικό επίπεδο και την ανταπόκριση του φίλαθλου κοινού που παρακολούθησε με ενδιαφέρον τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Μεταξύ των αθλητών που αγωνίστηκαν την περασμένη Παρασκευή στην Καλαμάτα στην κατηγορία αγοριών Κ18 ήταν και ο αθλητής του ΓΣ Αρκαδίας, Ευθύμιος Λεόντιος ο οποίος πήγε με διάθεση και βλέψεις για μια καλή επίδοση. Μια επίδοση που όχι απλά βγήκε μετά από καιρό, αλλά «έβγαλε και μάτια». Ο Αρκάς αθλητής πήγε με ατομική επίδοση στο συγκεκριμένο αγώνα τα 4,10μ. και κατάφερε τελικά να βγάλει άλμα στα 4,40μ. (!) βελτιώνοντας κατά 30 ολόκληρους πόντους την ατομική του επίδοση!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την εντυπωσιακή παρουσία του στην Καλαμάτα, ο Εύθυμιος Λεόντιος, έχει εξασφαλίσει τα όρια τόσο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18, όσο και για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών. Τώρα πλέον και μετά το 4,40μ. ο αθλητής του ΓΣ Αρκαδίας, προετοιμάζεται με ανεβασμένη ψυχολογία για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here