Δυναμική εμφάνιση του πινγκ πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης στο τουρνουά μικρών ηλικιών της Καλαμάτας

0
580

Στο τουρνουά πίνγκ πονγκ μικρών ηλικιών συμμετείχε το αντίστοιχο τμήμα της ΑΕΚ Τρίπολης την περασμένη Κυριακή 3 Ιουλίου στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Ένα τουρνουά που συνδυάστηκε από εντυπωσιακή παρουσία και κατάκτηση όλων των μεταλλίων που διεκδικήθηκαν.

Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρονται τα εξής:

«Απόλυτη επικράτηση για το πινγκ πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης στο τουρνουά μικρών ηλικιών που έγινε την Κυριακή 3 Ιουλίου στην Καλαμάτα. Οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης όχι μόνο κέρδισαν την πρώτη θέση και στις δύο κατηγορίες αλλά κατέκτησαν και όλα τα μετάλλια που διεκδίκησαν.

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία κάτω των 12 ετών η Αεκ Τρίπολης αγωνίστηκε με έναν αθλητή τον Σκουλο Κωνσταντίνο που κατέκτησε την πρώτη θέση. Χαρακτηριστικό είναι πως στην πορεία του για το χρυσό μετάλλιο ξεπέρασε το εμπόδιο 5 αθλητών αήττητος χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ.

Στην κατηγορία κάτω των 18 ετών το βάθρο αποτελούνταν μόνο από αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης. Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Τσιαντης Βασίλης που νίκησε στο τελικό τον αδελφό του και συναθλητή του Δημήτρη Τσιαντή. Την τρίτη θέση στο βάθρο μοιράστηκαν ο Παπαναστασίου Χρήστος και ο Νίκου Παναγιώτης αμφότεροι παίκτες της ΑΕΚ Τρίπολης.

Αξιόλογη εμφάνιση είχαν και οι παίκτες της ΑΕΚ Παρασκευόπουλος Κωνσταντίνος και Δημόπουλος Αλέξης που κατέκτησαν την ένατη και δέκατη θέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here