Δωρέαν είσοδος για τις γυναίκες στο ματς του Παναρκαδικού με τη Νέα Αρτάκη

0
481

Με αφορμή την Παγκόσμιο Ημέρα της Γυναίκας η διοίκησης του Παναρκαδικού ανακοίνωσε ότι η είσοδος στην Κυριακάτικη (08/03) αναμέτρηση του Παναρκαδικού με τη Νέα Αρτάκη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, θα είναι ελεύθερη για όλες γυναίκες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Παναρκαδικού, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τιμώντας την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, που κάθε χρόνο εορτάζεται στις 8 Μαρτίου, η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ανακοινώνει ότι στον αγώνα πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας (6ος όμιλος) που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στην Τρίπολη μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ – ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ (ώρα 15:00) όλες οι γυναίκες που θα προσέλθουν στο γήπεδο θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης του Παναρκαδικού Α.Ο. αυτό είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο ιστορικός Σύλλογος της Τρίπολης προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στην προσφορά της γυναίκας στην κοινωνία μας.

Όλοι και όλες την Κυριακή στο γήπεδο για να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας που φέτος κάνει μία αξιόλογη πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και καταφέρνει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του 6ου Ομίλου.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here