Εντυπωσιακή πρεμιέρα της ΑΕΚ Τρίπολης και αφιέρωση στον Πετρόπουλο, 7-0 τον ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου (+φωτό)

0
316

Το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Αρκαδίας ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο (22-23/10) με την ΑΕΚ Τρίπολης να υποδέχεται τον ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών και να εντυπωσιάζει με την αγωνιστική του παρουσία, κερδίζοντας με σκορ 7-0.

Η ΑΕΚ Τρίπολης παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με πολύ καλή απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ενώ οι παίκτες του κ. Βασίλη Κούβαλη θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα. Το σημαντικό πάντως για την ΑΕΚ Τρίπολης στο ματς της πρεμιέρας εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης, ήταν να υπάρξει μια καλή απόδοση της ομάδας και εκ του αποτελέσματος στην πράξη συνέβησαν και τα δύο.

Η νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» αφιερώνεται από όλους τους παίκτες στον Ρένο Πετρόπουλο ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, πλέον βρίσκεται σε περίοδος αποκατάστασης και αποθεραπείας, αποτελώντας μεγάλη απώλεια τη φετινή σεζόν για την ομάδα.

Σε ότι αφορά την ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου το απόγευμα της Κυριακής δεν ήταν καλό αγωνιστικό με αποτέλεσμα τη «βαριά» ήττα. Ωστόσο το τελικό σκορ αδικεί την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα της Βόρειας Κυνουρίας τη φετινή σεζόν, καθώς στο φετινό πρωτάθλημα, αναμένεται να είναι πιο ανταγωνιστική.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό γήπεδο Φιλικών | 23/10/2022 (16:00).
ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Παντελαίων (Αρκαδίας).
ΒΟΗΘΟΙ: Δ. Τρικάτσουλας (Αρκαδίας), Χ. Γιανναράς (Αρκαδίας).
ΤΕΡΜΑΤΑ: 15’ Ανδριανός, 24’ Κολιόπουλος, 39’ Κολιόπουλος, 66’ Γάσπαρης, 75’ Αρδάμης, 77’ Ανδριανός, 89’ Ανδριανός.
ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βασίλης Κούβαλης): Μίτο, Παπαδόπουλος (78’ Κιντής), Μπαρμπαγιάννης, Λαικόπουλος, Νικολόπουλος, Παρασκευόπουλος, Κολιόπουλος, Ανδριανός, Γάσπαρης, Αρδάμης, Κουρούσης (76’ Πετρόπουλος).
ΑΕΕΣ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δημήτρης Κουρμπέλης): Χρυσός, Τσαγγούρης (46’ Σιδηρόπουλος), Σκαντζός (66’ Δ. Λυτρίβης), Λαπατάς, Κουρμπέλης, Μ. Ρεντούλης, Μ. Ρεντούλης, Μπένα, Κουρόγιωργας, Σούρσος, Π. Λυτρίβης (49’ Πάπαλος).

 

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here