Εντός Ιανουαρίου εξελίξεις για το θέμα της φύλαξης του ΔΑΚ Τρίπολης

0
353

Πολύ σημαντική εξέλιξη προέκυψε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρίπολης σε ότι αφορά τη φύλαξη του Δημοτικό Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης. Η εξέλιξη έγινε γνωστή μετά από παρέμβαση του Δημοτικού συμβούλου κ. Δημήτρη Κοσκινά ο οποίος απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Τρίπολης και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, κατέθεσε πρόταση για φύλαξη με security του ΔΑΚ Τρίπολης.

Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος, γνωστοποίησε ότι ήδη μετά από συζήτηση με το Δήμαρχο Τρίπολης, το θέμα θα εξεταστεί με την έναρξη του νέου έτους.

Θυμίζουμε ότι ως «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» είχαμε τοποθετηθεί επώνυμα τις προηγούμενες ημέρες (20/12) με σχετικό άρθρο για την αναγκαιότητα φύλαξης του ΔΑΚ Τρίπολης με σκοπό την προστασία των αθλητικών εγκαταστάσεων από φθορές και καταστροφές που κατά καιρούς πραγματοποιούν άγνωστοι.

 

Διαμόρφωση χώρου προκειμένου να αλλάζουν οι αθλούμενοι στο ΔΑΚ Τρίπολης

Από την πλευρά του ο κ. Κοσκινάς ζήτησε επίσης τη δημιουργία ενός χώρου στο ΔΑΚ Τρίπολης στον οποίο θα μπορεί κάποιος αθλούμενος να αλλάζει ρούχα μετά την προπόνησή του. Από την πλευρά του ο κ. Κούρος ανέφερε ότι στις προσφάτως ανακαινισμένες τουαλέτες θα υπάρχει συγκεκριμένος χώρος με κουρτίνα και πάγκο, αλλά και κρεμάστρα, προκειμένου να μπορεί να αλλάξει. Κάτι ανάλογο θα γίνει και στην τουαλέτα ΑμεΑ στο χώρο του σταδίου.

Από την πλευρά και η κα Ζαμπαθά σχολίασε ότι θα ήταν καλό να δημιουργηθεί ένας χώρος που να μπορούν να αλλάζουν οι αθλούμενοι, αν και δεν γνωρίζει στο κατά πόσο είναι εφικτό να ελέγχεται ο χώρος από το προσωπικό (να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει ο χώρος όταν οι εγκαταστάσεις είναι εκτός ωραρίου λειτουργίας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here