Εξασφάλιση της παραμονής στη Β’ Εθνική, παρά την ήττα από τον Αίολο Αγυιάς από τον ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

0
416

Την παραμονή της στην Β’ Εθνική κατηγορία εξασφάλισε και μαθηματικά για άλλη μια χρονιά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης παρά την ήττα της χθες στην Πάτρα από τον πρωτοπόρο στα play out Αίολο Αγυιάς με 3-1 σετ. Ο ΑΣΠΕΤ κατάφερε σε μια δύσκολη χρονιά παρά τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία αλλά και των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν να κάνει μια εξαιρετική πορεία πρωταθλητισμού στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όπου λίγο έλειψε να παίξει για τα play off ανόδου στην Α2. Τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στα play out δυο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος.

Το επόμενο παιχνίδι για τον ΑΣΠΕΤ είναι το Σάββατο 30 /04/2022 στις 16:00 με την Ολυμπιάδα Πατρών όπου θα είναι και το τελευταίο στην έδρα του όπου θα έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι που τόσο τον στήριξαν φέτος να τον χειροκροτήσουν για τελευταία φορά.

► Η βαθμολογία έχει ως εξής: Αίολος Αγυιάς 32, Παμβοχαϊκός 31, ΑΣΠΕΤ Τρίπολης 20, Ολυμπιάδα Πατρών 17, Ομόνοια Ναυπάκτου 15, Μεσσηνιακός 13, Αλκυών 10, ΝΟΚ Ποσειδών 6.

► Συνολικά πέφτουν οι τρείς τελευταίες ομάδες εκτός και αν ανέβουν στην Α2 κατηγορία ένας εκ των Ίρις Άργους και Ερυθρού Αστέρα από την Πάτρα όπου σε αυτή την περίπτωση θα πέσουν δυο ομάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here