Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Αθλητισμού της ΝΔ ορίστηκε ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος

0
753

Μετά από ανασύσταση των θεματικών τομέων της Νέας Δημοκρατίας, με σκοπό όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται την συστηματική παρακολούθηση της κυβερνητικής πολιτικής, την ανάδειξη και προβολή του παραγόμενου έργου, την ανάληψη πρωτοβουλιών καθώς και τη συμμετοχή στη διαμόρφωση δημόσιων πολιτικών, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ορίστηκε επικεφαλής του Θεματικού Τομέα Αθλητισμού.

Ένα πρόσωπο που έχει εικόνα και γνώση από τα διοικητικά στο χώρο του Ελληνικού αθλητισμού. Σήμερα αποτελεί Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης, αλλά κατά το παρελθόν έχει αναλάβει σημαντικά πόστα όπως την περίοδο 203-2004 έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος και Οικονομικός Διευθυντής της ΑΕΚ και στη συνέχεια σε διαφορετικές διοικητικές θέσεις σε ερασιτεχνικά σωματεία σε Αττική και Αρκαδία.

Όταν το 2016 είχε αναλάβει τη θέση του Προέδρου της ΑΕΚ Τρίπολης, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο CONTRAEPITHESI.GR αποσπασματικά είχε δηλώσει: «Ο αθλητισμός λοιπόν είναι κάτι που με ελκύει και μου αρέσει. Υπό αυτή την έννοια δεν θα μπορούσα να λείψω σε μια πρόσκληση για τον αθλητισμό της περιοχής μου. Προσπαθώ να προσφέρω κάτι παραπάνω στην περιοχή από την εμπειρία που έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό είναι γοητευτικό και πολύ περισσότερο γιατί είναι ερασιτεχνισμός με την έννοια των αθλητών και όχι σε επίπεδο διοίκησης. Η διοίκηση πρέπει να λειτουργεί επαγγελματικά πάντα κι ας μην είναι επαγγελματίες αλλά εθελοντές. Πρέπει να κοιτάμε και να προσφέρουμε στις νέες γενιές γιατί στην Ελλάδα τον καιρό της κρίσης οι μεγαλύτεροι είναι σημαντικό να προσφέρουμε και στον αθλητισμό αλλά και τον πολιτισμό.

Αυτά εξαρτώνται από εμάς άμεσα και νομίζω ότι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά έχουμε μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης σ’ αυτά. Υπό αυτή την έννοια δέχθηκα την ευγενή πρόσκληση όλων των φίλων στο σωματείο να ηγηθώ μιας τέτοιας προσπάθειας.».

Στην επίσημα ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας, στο σύντομο βιογραφικά του νέου Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Αθλητισμού, αναφέρονται τα εξής: «Οικονομολόγος. Από το 1993 έχει ιδρύσει συμβουλευτική εταιρεία οργάνωσης επιχειρήσεων του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, με ειδίκευση στην φορολογία νομικών προσώπων στην οποία και εργάζεται μέχρι σήμερα. Έχει διατελέσει Περιφερειακός Σύμβουλος και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πρόεδρος σε κοινωνικούς φορείς, σε αθλητικά σωματεία και μέλος σε αθλητικές ενώσεις. Ήταν υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Αρκαδία το 2007 & το 2012. Από το 2018 είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here