Η αγωνιστική παρουσία των Αρκάδων αθλητών-τριών στο Πανελλήνιο Κ20

0
517

Διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στην Κατερίνη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ20 με τη συμμετοχή πολλών αθλητών και αθλητριών που συνδυάστηκαν από αρκετά καλές επιδόσεις. Σε επίπεδο Αρκαδικού ενδιαφέροντος λοιπόν ο αθλητής του ΓΣ Αρκαδίας Χαράλαμπος – Παναγιώτης Αργυρόπουλος, δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του αγωνίσματός του μετά από εμφάνιση στα προκριματικά με επίδοση στα 11.51. Η αλήθεια είναι ότι αν πλησίαζε την ατομική του επίδοση (11.31), θα μπορούσε τουλάχιστον να είχε προκριθεί στα ημιτελικά του αγωνίσματος.

Την 12η θέση κατέλαβε η Ελένη – Μαρία Τσουμπλέκα του ΓΣ Λυκαίων στη Σφυροβολία με βολή στα 39,37, απέχοντας αρκετά από τις καλές τις επιδόσεις. Ανάλογη ήταν και η παρουσία για την Αντωνία Αργυροπούλου που με βολή στα 39,02 περιορίστηκε στην 13η θέση. Η αθλήτρια επίσης του ΓΣΜ Λύκαια έμεινε σχετικά μακριά από τα φετινά αγωνιστικά της στάνταρ.

Τέλος την 9η θέση κατέλαβε στον τελικό της Σφυροβολίας ο αθλητής του ΓΣΜ Λύκαια Χρήστος Αργυρόπουλος, ο οποίος είχε επίδοση στα 45,25μ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here