Η βράβευση του MVP της αναμέτρησης επί του ΟΦΗ Νταβίντ Καρμόνα (+vid)

0
261
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Ο Νταβίντ Καρμόνα αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων στο asterastripolis.gr ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα στον αγώνα με τον ΟΦΗ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 και βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Καρμόνα φρόντισε να ευχαριστήσει το φίλαθλο κοινό για την αναγνώρισή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι παίρνω την αναγνώρισή του και χαίρομαι πάρα πολύ, δίνοντάς μου ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο σ’ αυτούς τους ηρωικούς φιλάθλους οι οποίοι βρέθηκαν δια ζώσης στον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ και μας βοήθησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς.».

Σχετικά με τη φάση του γκολ επί του ΟΦΗ και αν η ασίστ στο Ριέρα αποτέλεσε κέρασμα για τα γενέθλιά του ο Ισπανός αμυντικός σχολίασε: «Ήταν αυτός ένας πολύ ωραίος τρόπος για να γιορτάσω από την πλευρά μου, κάνοντας ως δώρο αυτή την ασίστ στην ομάδα και η ομάδα από τη δική της πλευρά μου έκανε ως δώρο αυτό το βραβείο. Ωστόσο ήμουν κι εγώ λίγο τυχερός στη φάση όπου ήρθε το γκολ με τον Ριέρα, αλλά το κυνηγάω κι εγώ από την πλευρά μου να είμαι ως πιο επιθετικός γίνεται για να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει νίκες για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της.».

Τέλος σε ότι αφορά τα προσεχή δύο σημαντικά εντός έδρας ματς με Βόλο και Απόλλωνα Σμύρνης ο Καρμόνα ανέφερε: «Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρας μας. Είναι μια καλή ευκαιρία που έχουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε βαθμούς και να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο την επίτευξη του στόχου μας. Τα κίνητρά μας είναι πραγματικά στο 100%. Προετοιμαζόμαστε πάρα πολύ καλά για το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στο Βόλο που είναι το πρώτο από αυτά. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και πατώντας σ’ αυτό να κοιτάξουμε να πάρουμε και τον επόμενο αγώνα.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here