Η γιορτή τίτλου της ΑΕΚ Τρίπολης! (+φωτό)

0
1377

Το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐου στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών διεξήχθη η γιορτή του ποδοσφαιρικού τίτλου της ΑΕΚ Τρίπολης! Για την ακρίβεια πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ Αρκαδίας μετά από 30 χρόνια. Το 2019 αποδείχθηκε εξαιρετικά επετειακό έτος για να κατακτηθεί τελικά ένας τίτλος στην ΑΕΚ Τρίπολης και έγινε πράξη με μια εξαιρετική σεζόν και μια επάξια επιτυχία για τους «κιτρινόμαυρους».

Στη συγκεκριμένη φιέστα λοιπόν δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πρωταγωνιστές της ΑΕΚ Τρίπολης που την αγωνιστική περίοδο 1988-89, κατάκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας. Όταν προσκλήθηκαν από τους ανθρώπους της ομάδας για να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη γιορτή, το αποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, κάτι που γέμισε με τιμή και τους φετινούς πρωταγωνιστές της ΑΕΚ Τρίπολης.

Το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών και λίγο μετά τις 16:00 οι σημερινοί παίκτες της ομάδες και οι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος αυτής της ομάδας αναμετρήθηκαν σ’ έναν ξεχωριστό ποδοσφαιρικό φιλικό αγώνα στον οποίο επιβεβαιώθηκε ότι η ΑΕΚ Τρίπολης είχε λαμπρό παρελθόν, παρόν, αλλά και μέλλον αν κρίνει κανείς από την παρουσία και αρκετών παιδιών σ’ αυτή τη γιορτή. Παρουσία στην εκδήλωση έδωσαν και αρκετοί επίσημοι και υποψήφιοι εν’ όψει των επερχόμενων εκλογών.

Στη γιορτή αυτή της ΑΕΚ Τρίπολης παρουσία έδωσαν όλοι οι διοικούντες του συλλόγου και άνθρωποι που συνέδεσαν το όνομά τους με την πορεία των «κιτρινόμαυρών» τα τελευταία χρόνια. Μετά την φιλική αναμέτρηση ήρθε η ώρα των απονομών. Στη διάρκεια αυτών τιμήθηκαν πρόσωπα του παρελθόντος και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, άνθρωποι της σημερινής διοίκησης της ΑΕΚ Τρίπολης για να έρθει η μεγάλη στιγμή της απονομής των μεταλλίων και του Κυπέλλου των φετινών Πρωταθλητών της Α’ Αρκαδίας! Μετά το τέλος δεν έλλειψαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες και selfie των πρωταγωνιστών.

 

Φωτορεπορτάζ από την φιέστα της ΑΕΚ Τρίπολης…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here