Η ΕΠΣ Αρκαδίας διοργάνωσε Εκπαιδευτικό Σεμινάρια Διαιτησίας (+φωτό, vid)

0
607

Στην Τρίπολη και στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, η ΕΠΣ Αρκαδίας το απόγευμα της Δευτέρας 11/04 διοργάνωσε το εκπαιδευτικό σεμινάριο Διαιτησίας. Ένα σεμινάριο που σκοπό είχε να ενημερώσει για τις αλλαγές που υπάρχουν στον Κανονισμό Ποδοσφαίρου, καθώς και άλλα θέματα που αφορούν την Διαιτησια. Γι’ αυτό και το συγκεκριμένο σεμινάριο ήταν «ανοιχτό» για να το παρακολουθήσουν εκτός από τους διαιτητές και ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες των συλλόγων της Αρκαδίας.

Η ανταπόκριση αν κρίνει κανείς από την προσέλευση ήταν μεγάλη, γεγονός που αποδεικνύει ότι όσα ήταν προγραμματισμένο να ειπωθούν από τον εισηγητή κ. Σταύρο Μάνταλο και τους συνεργάτες του κ. Αντώνη Καρατζίκα και κα Ελένη Λαμπαδαρίου, ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα.

Το εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο διαιτησίας ξεκίνησε με σύντομους χαιρετισμούς του Προέδρου της Super League 1 και Αντιπροέδρου της ΕΠΟ κ. Γιώργου Μποροβήλου, του Προέδρου της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Σταύρου Γεωργόπουλου, του Προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας κ. Βασίλειου Σίδερη και του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Δήμου Αναστόπουλου.

Ακολούθησε πριν την έναρξη του σεμιναρίου, η τιμητική βράβευση του επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο κ. Σταύρου Μάνταλου, του υπευθύνου παρατηρητών Διαιτησίας Ερασιτεχνικών Κατηγοριών κ. Αντώνη Καρατζίκα και τέλος της υπεύθυνης των Γυναικείων Διοργανώσεων κας Ελένης Λαμπαδαρίου.

 

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here