Η παρουσία των «Αρκάδων» αθλητών στην 1η μέρα του Πανελλήνιου ΠΠ-ΠΚ

0
487
ΦΩΤΟ: ΓΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Στη διάρκεια της 1ης ημέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου ΠΠ-ΠΚ που διεξήχθη στη Χαλκίδα (σε ότι αφορά το Νότιο Όμιλο) είχαμε όπως ήταν αναμενόμενο αγωνιστική παρουσία Αρκάδων αθλητών και αθλητριών. Από τις αξιόλογες παρουσίες της 1ης ημέρας αποτέλεσε η συμμετοχή της ομάδας σκυταλοδρομίας του ΓΣ Αρκαδίας στο αγώνισμα των 4Χ80μ. Στο συγκεκριμένο αγώνισμα οι αθλητές Ρουσάκης Ι., Κωτσιόπουλος Σ., Μιτζύθρας Κ. και Δημόπουλος Π., κατάλαβαν την 6η θέση στην τελική κατάταξη με επίδοση στα 37.81.

Στα 300μ. παγκορασίδων η Νίκη Θεοδωροπούλου του ΓΣΜ Λύκαια κατάλαβε την 16η θέση μετά από επίδοση στα 45.45. Τέλος στα 1000μ. Παμπαίδων ο Παναγιώτης Λαζαρίδης του ΓΣΜ Λύκαια πήγε πολύ καλά καταφέρνοντας να τερματίσει στην 6η θέση με επίδοση στα 2:48.35.

Από εκεί και πέρα ο Θεόδωρος Βλαχοπαναγιώτης του ΓΣ Αρκαδίας ήταν άκυρος στα προκριματικά του Άλματος σε Ύψος στα 1,55 και δεν συνέχισε. Την 13η θέση κατέλαβε στα προκριματικά της Δισκοβολίας Παγκορασίδων η Μαρίνα Μίχαλου του ΓΣ Αρκαδίας με επίδοση 24,06μ. και δεν προκρίθηκε οριακά στον τελικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here