Η σπουδαιά σημασία του διπλού στη Νέα Σμύρνη!

0
612

Η εμφάνιση του Αστέρας στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στη Νεέα Σμύρνη δεν συνδυάστηκε καλή εμφάνιση. Για την ακρίβεια ο Αστέρας σε επίπεδο απόδοσης αποδείχθηκε αρκετά κακός με αδυναμία να δημιουργήσει φάσεις και να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία και μάλιστα σε μια χρονική περίοδο όπου ο Μπόρχα Χιμένεθ φαίνεται να συνεχίζει τις δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα, «φαινόμενο» που δεν βοηθάει ιδιαίτερα στο να αποκτήσει την δική της αγωνιστική ταυτότητα η ομάδα.

Το πρώτο ευτύχημα ήταν ότι βρήκε τον Πανιώνιο σε εξίσου πολύ κακή μέρα κάτι που απέτρεψε πιθανόν νέα βαθμολογική απώλεια για τους «κυανοκίτρινους». Το δεύτερο ευτύχημα αποτέλεσε η επίτευξη της γκολάρας του Μαρκ Φερνάντεθ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ένα γκολ που ήρθε από μία από τις ελάχιστες έως ανύπαρκτες ουσιαστικές φάσεις που κατάφερε να δημιουργήσει η ομάδα της Τρίπολης στο ματς της περασμένης Κυριακής.

Αυτό που τη δεδομένη στιγμή όμως έχει τη μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα τη δεδομένη στιγμή είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης. Τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα ουσιαστικά οφέλη αυτής της νίκης για τους «Αρκάδες»:

– Νίκη που ισοδυναμεί με έξι και όχι τρεις βαθμούς, καθώς ανέκοψε βαθμούς από τον Πανιώνιο αυξάνοντας το προβάδισμα στους 8 βαθμούς από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

– Πρώτη εκτός έδρας νίκη που δίνει μεγάλη ώθηση και αυτοπεποίθηση στην ομάδα και για τα προσεχή ματς μακριά από την Τρίπολη.

– Πρώτο επίσημο ματς τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην οποία ο Αστέρας Τρίπολης κρατάει το «μηδέν» παθητικό στην αμυντική λειτουργία του.

– Μειώνει ο Αστέρας τη διαφορά από τις θέσεις της πρώτης εφτάδας στο βαθμολογικό πίνακα μόλις στους τρεις βαθμούς και έχει μια πολύ καλή ευκαιρία τις δύο επόμενες αγωνιστικές να βρεθεί σ’ αυτές απομακρυνόμενος για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις.

– Εν τέλει αποτελεί μια νίκη και τρεις βαθμούς που επαναφέρει στα θετικά αποτελέσματα την ομάδα της Τρίπολης, εν’ όψει της κρίσιμης συνέχειας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here