Ιδιαίτερα ορατό το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί η πρεμιέρα στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Αρκαδίας

0
1374

Αν και στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας η ΕΠΣ Αρκαδίας προχώρησε σε ανακοίνωση για τον ορισμό της πρεμιέρας το προσεχές Σαββατοκύριακο (01-02/10), ακολούθησε χθες μια διευκρινιστική ανακοίνωση στην οποία ουσιαστικά η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, γνωστοποίησε ότι παρά τον ορισμό της πρεμιέρας για το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Α’ τοπικό, την τελική απόφαση για την αγωνιστική δράση ή αναστολή της, θα λάβει η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αύριο Παρασκευή (30/09).

Η διευκρινιστική αυτή ανακοίνωση μόνο τυχαία δεν δημοσιοποιήθηκε από την ΕΠΣ Αρκαδίας, καθώς η ισχυρή «κόντρα» μεταξύ του Υφυπουργείου Αθλητισμού και ΕΠΟ «μαίνεται» με αμείωτη ένταση και δείχνει ότι καμία πλευρά δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αν μέχρι αύριο δεν αλλάξει η στάση του Υφυπουργείου Αθλητισμού και ειδικότερα του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη για τα «καυτά» ζητήματα που προκαλούν διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, τότε υπάρχει η εκτίμηση ότι η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ για αναστολή της αγωνιστικής δράσης θα είναι κάτι παραπάνω από πιθανή.

Μάλιστα στελέχη Ενώσεων αλλά και της ΕΠΟ και μεταξύ αυτών και της ΕΠΣ Αρκαδίας, θεωρούν ότι αν δεν αλλάξει κάτι με την «άκαμπτη» θέση του κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τότε πρέπει να θεωρείται σίγουρη η αναστολή της αγωνιστικής δράσης στα τοπικά πρωταθλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι βασικό θέμα συζήτησης στην αυριανή Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, μεταξύ άλλων αποτελεί το θέμα της Αθλητικής Αναγνώρισης από τη ΓΓΑ και το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, καθώς και οι επιπτώσεις όσων σωματείων δεν ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Ανεξάρτητα πάντως από τις όποιες εκτιμήσεις και σενάρια, με αγωνία οι άνθρωποι και του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, εκπρόσωποι των ομάδων, ποδοσφαιριστές και προπονητές, αναμένουν τις αυριανές αποφάσεις για την «τύχη» της αγωνιστικής δράσης των επόμενων τουλάχιστον ημερών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here