Κάλεσμα για συσπείρωση και στήριξη του Παναρκαδικού απευθύνει ο Ηλίας Καναβέτας

0
235

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού Ηλία Καναβέτας στέλνοντας κάλεσμα σε όσους αγαπούν το σύλλογο και έχουν τη διάθεση να συνεισφέρουν να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο όχι μόνο για τον ιστορικό σύλλογο της Τρίπολης αλλά συνολικά για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Οι ανάγκες σύμφωνα με την ανακοίνωση δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με το οικονομικό σκέλος και γι’ αυτό όσους έχουν διάθεση να προσφέρουν στην ομάδα σε άλλους τομείς, είναι ευπρόσδεκτοι. Πρόκειται για μια ανακοίνωση με ενωτική διάθεση με σκοπό την στήριξη του συλλόγου και τίποτα περισσότερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου του Παναρκαδικού, κ. Ηλία Καναβέτα, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Παναρκαδικός είναι πανέτοιμος, αγωνιστικά, να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του νέου και απαιτητικού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Αυτό, δεν σημαίνει ότι θα τα καταφέρει αβοήθητος!

Λίγες ημέρες, πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ο σύλλογος χρειάζεται την στήριξη όλων.

Σε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται μέσα σε δύσκολους καιρούς, λόγω οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, δεν περισσεύει κανείς!

Καλώ, πρώην Προέδρους, παλαιά και νέα μέλη, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, πρώην διοικητικούς παράγοντες και τους αγνούς φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουμε και να σταθούν στο πλευρό μας σε μία δύσκολη, λειτουργικά, χρονιά.

Ο Παναρκαδικός, για να φτάσει εκεί που επιθυμούμε, πέρα από χρήματα, απαιτεί και χρόνο και προσωπική εργασία.

Μόνο με συσπείρωση, μπορεί να ανταπεξέλθει στις Εθνικές κατηγορίες.

Η γραφειοκρατία και οι καθημερινές προκλήσεις πρέπει να έχουν απέναντί τους ανθρώπους που αγαπούν και πονούν το «Τριφύλλι».

Πάνω από όλους είναι η φανέλα για την οποία παίκτες και προπονητής είναι έτοιμοι να την τιμήσουν και να κάνουν τον Παναρκαδικό πρωταγωνιστή.

Ας τους στηρίξουμε, δημιουργώντας την παρέα που θα γράψει ιστορία εντός και εκτός γηπέδου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here