Καμία ακόμη εξέλιξη για συμμετοχή ή μη του Παναρκαδικού στη Γ’ Εθνική

0
507

Το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στα γραφεία του Παναρκαδικξού η ανοιχτή Γενική Συνέλευση παρουσία μελών και κάποιων φίλων της ομάδας. Μια κρίσιμη συνάντηση στην οποία έγινε προσπάθεια να βρεθεί κάποια λύση αφού πρώτα ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού μίλησε αναλυτικά για όσα έχουν γίνει στην ομάδα το φετινό Καλοκαίρι και τα όσα εξελίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Γ’ Εθνική.

Στη συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση παρουσία έδωσε και ο προπονητής του Παναρκαδικού κ. Θανάσης Στάικος ο οποίος δεν κρύβει την αγωνία του για την επόμενη μέρα της ομάδας και σε ότι αφορά τη συμμετοχή ή μη της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Οι άνθρωποι της διοίκησης είπαν χαρακτηριστικά ότι «τα κουκιά δεν βγαίνουν» προκειμένου η ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Εξέφρασαν ότι παρ’ όλα αυτά η διοίκηση  δεν θα πάρει «εν θερμώ» αποφάσεις περιμένοντας να εξαντλήσει μέχρι τέλους την προθεσμία για συμμετοχή ή αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Κι αυτό σαν μια απέλπιδα προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στην κάλυψη της διαφοράς στο φετινό μπάτζετ της ομάδας.

Οι άνθρωποι του Παναρκαδικού τόνισαν ότι για να μπορούν να εξασφαλίσουν οικονομικά μια σεζόν χωρίς προβλήματα και οφειλές, απαιτείται επιπλέον ένα ποσό της τάξεως των 30.000 ευρώ. Επί της ουσίας αυτά τα χρήματα χρειάζονται οι «πράσινοι» προκειμένου να εξασφαλίσουν τα επιπλέον έξοδα που προκύπτουν από τη συμμετοχή τους στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναρκαδικός για να αποφύγει «τσουχτερά» πρόστιμα θα πρέπει να ενημέρωση την ΕΠΟ για αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα πριν την διεξαγωγή της κλήρωσης. Κατά συνέπεια από τη στιγμή που αυτή θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 11/09, θα πρέπει το αργότερα μέχρι την Τρίτη να έχει παρθεί η τελεσίδικη απόφαση. Το θετικό είναι ότι υπήρξαν κάποιοι λίγοι φίλοι της ομάδας οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον για την ομάδα και εξέφρασαν την επιθυμία η ομάδα να μην αποχωρήσει, έχοντας την ελπίδα ότι θα βρεθεί λύση.

Επί της ουσίας λύση για την ομάδα δεν βρέθηκε ούτε στη ανοιχτή Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού το απόγευμα της Πέμπτης. Είναι πιθανό ότι θα διεξαχθεί πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα συνέντευξη Τύπου της Διοίκησης του Παναρκαδικού προκειμένου να ενημερωθούν οι φίλοι της ομάδας για το πώς έχει πραγματικά η κατάσταση αυτή τη στιγμή στους «πράσινους» και παράλληλα μέχρι το βράδυ της προσεχούς Τρίτης να γίνει προσπάθεια εξεύρεσης κάποιας λύσης.

 

Όσα ειπώθηκαν από τον Πρόεδρο του Παναρκαδικού…

Ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού κ. Βασίλης Κωστόπουλος αναφέρθηκε στον σωστό σχεδιασμό και οργάνωση της ομάδας το φετινό Καλοκαίρι, ωστόσο οι εξελίξεις με την κατανομή των ομάδων στους Ομίλους από την ΕΠΟ, τίναξε στον «αέρα» τον προϋπολογισμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ξεκαθαρίστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας πως η διοίκηση δεν προβληματίζεται από το βαθμό δυσκολίας του 6ου ομίλου, αλλά για τις οικονομικές απαιτήσεις που πλέον χαρακτηρίζονται ανεβασμένες εξαιτίας των μεγαλύτερων ταξιδίων. Η ομάδα όπως τονίστηκε έχει τεθεί εκτός προγραμματισμού.

Ο κ. Κωστόπουλος μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Εύκολη απόφαση είναι να συμμετάσχουμε, αλλά στο τέλος της σεζόν θα είμαστε οικονομικά σωστοί απέναντι στις υποχρεώσεις μας;». Πρόσθεσε ότι η υπάρχουσα διοίκηση παραμένει εδώ και δύο χρόνια διοίκηση σωτηρίας, αλλά κάποιοι το έχουν ξεχάσει αυτό, ζητώντας από την ομάδα μεταγραφές και πρωταγωνιστικούς στόχους. Παρ’ όλα αυτά εκφράστηκε για μια ακόμη φορά ότι η ομάδα βγάζει «υγεία», καθώς δεν χρωστάει πουθενά και σε κανέναν.

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στο γεγονός ότι τελικά στο ΔΣ της Τετάρτης 04/09 τελικά από όλους τους Φορείς που κλήθηκαν κατάφερε να δώσει παρουσία τελικά ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Σταύρος Τσαγγούρης. Παράλληλα από τις συναντήσεις που έγιναν την Πέμπτη 05/09 με Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δήμαρχος Τρίπολης εκφράστηκε η βούληση για βοήθεια αλλά για την ώρα σε θεωρητικό επίπεδο, ενώ ουσιαστικά οι Βουλευτές Αρκαδίας δεν έχουν εκδηλώσει για την ώρα το ενδιαφέρον τους. Ο κ. Κωστόπουλος έθεσε το ερώτημα για το αν με προφορικές υποσχέσεις μπορεί να ρισκάρει η ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα κι ενώ ουσιαστικά το μπάτζετ αυτή τη στιγμή δεν επαρκεί προκειμένου να ανταπεξέλθει στη χρονιά η διοίκηση.

Οι άνθρωποι της διοίκησης σχολίασαν την κατανομή των Ομίλων από την ΕΠΟ, με την 6ο όμιλο να αποτελείται από 13 ομάδες και ο Όμιλος της Κρήτης από μόλις 9 ομάδες. Τέθηκαν κάποιες προτάσεις από τους παρευρισκόμενους προκειμένου να βρεθεί το επιπλέον μέρος για το μπάτζετ, τις οποίες άκουσαν με προσοχή τα μέλη της διοίκησης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here