Κανονικά θα λειτουργήσει το κλειστό κολυμβητήριο τη νέα σεζόν

0
447

Σύμφωνα με τα όσα ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος ανέφερε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, οι εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου του Δήμου αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά την προσεχή σεζόν. Κι αυτό γιατί οι διαδικασίες της δημοπράτησης και κατ’ επέκτασης της υλοποίησης του έργου της ενεργειακής αναβάθμισής των εγκαταστάσεων, θα καθυστερήσουν, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για διακοπή λειτουργίας του γι’ αυτό το λόγο με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν.

«Το σίγουρο είναι ότι τον φετινό χειμώνα, θα είναι ανοιχτό το κολυμβητήριο» ήταν η τοποθέτηση του κ. Κούρου, συμπληρώνοντας ότι θα γίνει μια προσπάθεια οι εγκαταστάσεις να ανοίξουν από τις αρχές Σεπτεμβρίου (01/09), στα πλαίσια και της υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Τρίπολης και Νομικού Προσώπου με τα κολυμβητικά σωματεία, προκειμένου να συμμετάσχουν κάποια παιδιά δωρεάν στα μαθήματα εκμάθησης, με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Το σκεπτικό της επαναλειτουργίας του κλειστού κολυμβητηρίου τη νέα σεζόν από 1η Σεπτεμβρίου ελήφθη ύστερα από αιτήματα των κολυμβητικών σωματείων και γονέων. Ο κ. Κούρος τόνισε τη σημασία που δίνεται στην συντήρηση των εγκαταστάσεων και στην προσπάθεια για διατήρηση μιας άψογης εικόνας σ’ αυτό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here