Κινητικότητα στον Παναρκαδικό με το θέμα προπονητή, «επώδυνες» αποχωρήσεις και αφίξεις

0
492

Οι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά και η έξαρση της πανδημίας του covid-19, είναι γεγονός ότι έχουν «παγώσει» την αγωνιστική δραστηριότητα και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ωστόσο η κινητικότητα στις τάξεις του Παναρκαδικού παρά το γεγονός ότι τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα, είναι αρκετά έντονη.

Έντονη κινητικότητα που αφορά το μεταγραφικά, το βασικό ζήτημα του προπονητή και άλλα ζητήματα που αφορούν την προετοιμασίας της ομάδας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Το «ανοιχτό» μέτωπο για το θέμα του προπονητή…

Βασικό ζήτημα που βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Παναρκαδικού παραμένει το θέμα του προπονητή. Επί της ουσίας ακόμη αντικαταστάτης του Παναγιώτη Τζαναβάρα δεν υπάρχει και η προσπάθεια της διοίκησης συνεχίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κ.Ε.» στο στόχαστρο του Παναρκαδικού υπάρχουν 1-2 πρόσωπα. Ο ένας σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί γνώριμο πρόσωπο για το σύλλογο, η περίπτωση του οποίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και πιθανότατα στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Η διοίκηση μάλλον δίνει σκόπιμα χρονικά περιθώρια στον εν΄ λόγω προπονητή, επιδιώκοντας το πολυπόθητο «ναι».

Ανεπίσημα τουλάχιστον φαίνεται να υπήρξε το προηγούμενο διάστημα και προσέγγιση των «πρασίνων» στον Στάικο Βεργέτη, ωστόσο προτεραιότητα για τον Αρκά προπονητή αποτελούσε η ομάδα με την οποία ο ίδιος συνεργάζεται (ΟΦΙ) και γι’ αυτό δεν υπήρξε συνέχεια σ’ αυτό το μέτωπο από τους «πράσινους».

Η αλήθεια είναι ότι σε ότι αφορά το ζήτημα με τον προπονητή, η αναστολή της αγωνιστική δράσης λόγω της έξαρσης της πανδημίας, μάλλον «βόλεψε» τους «πράσινους» καθώς προέκυψε επιπλέον πολύτιμος χρόνος επαφών και συζητήσεων.

 

Η «οδυνηρή» αποχώρηση του Μάνου από το «τριφύλλι»…

Στα αρνητικά των τελευταίων ωρών αποτελεί σύμφωνα με το «Κ.Ε.» η αποχώρηση του ικανότατου τερματοφύλακα της ομάδας, Ανδρέα Μάνου. Η αποχώρηση του πρέπει να θεωρείται από χθες (08/01) δεδομένη με τον παίκτη να έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο παίκτης ήθελε να κλείσει στον Αθηναϊκό σύλλογο (στηριζόμενος στην εξαιρετική αγωνιστική παρουσία του τα τελευταία 2 χρόνια) επιδιώκοντας μια συνεργασία με έναν σύλλογο που έχει θέσει υψηλούς στόχους. Κατά τη γνώμη μας πάντως ο νεαρός τερματοφύλακας θα μπορούσε να περιμένει την ολοκλήρωση της σεζόν τιμώντας τη φανέλα των «πρασίνων» και την ευκαιρία που του δόθηκε τις τελευταίες σεζόν να δείξει τις φοβερές αγωνιστικές δυνατότητες και ταλέντο του.

Πάντως ανεπίσημες πηγές θέλουν τον Παναρκαδικό να μην παραχώρησε με το αζημίωτο τον βασικό του τερματοφύλακα (μην έχοντας άλλη επιλογή). Από εκεί και πέρα αποτελεί έξτρα ζήτημα στους «πράσινους» η ενίσχυση της θέσης κάτω από τα γκολποστ με έναν έμπειρο τερματοφύλακα.

Από εκεί και πέρα φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά (αν δεν αποτελεί ήδη γεγονός) και ο Αλάιν Πετζαρομάν στην Προοδευτική., ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον και για τον Αλέμη από Αθηναϊκές ομάδες όπως η Προοδευτική, ενώ και ο Κώστας Κονδύλης έχει κλείσει εδώ και μερικές ημέρες με την ομάδα του Αιολικού.

 

Και οι αφίξεις στο «τριφύλλι»…

Τις προηγούμενες ημέρες αποτέλεσε γεγονός η μεταγραφή του Γιώργου Μπαριτάκη στην ομάδα του «τριφυλλιού», αλλά μέχρι στιγμής καμία άλλη προσθήκη δεν αποτέλεσε γεγονός. Η ομάδα φαίνεται να είναι κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ενώ επιπλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο επιστροφής ενός ακόμη «γνώριμου» ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής της ομάδας των «πρασίνων» και πάλι στο σύλλογο. Μια προσθήκη που αν πραγματοποιηθεί θα είναι σημαντική και αν επισημοποιηθεί θα συζητηθεί ενδεχομένως για διάφορους λόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here