Μεγάλη νίκη και κορυφή για ΠΑΟΚ Τρίπολης

0
450

Μια ακόμη σημαντική νίκη κατάφερε να πετύχει ο ΠΑΟΚ Τρίπολης το απόγευμα του Σαββάτου 26/01 επί του ΠΑΟ Κανδήλας με 0-1 και εκμεταλλευόμενη το «στραβοπάτημα» του Κορυθίου έπιασε τους πρωτοπόρους στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε ομάδα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Αρκαδίας φαίνεται λοιπόν να εξελίσσεται ο ΠΑΟΚ Τρίπολης.

Αγωνιστικά τα παιδιά της «μελανόλευκης» ομάδας πραγματοποίησαν μία μεγάλη εμφάνιση, στη δύσκολη έδρα της Κανδήλας, από την οποία έφυγαν με τη νίκη (0-1). Για άλλη μία φορά, η άμυνα του ΠΑΟΚ κράτησε το «μηδέν». Συγκλονιστικός ξανά ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας, Φίλιππος Τσιώρος ο οποίος πραγματοποίησε μία «απίστευτη» απόκρουση στο 85ο σε φάουλ, υποχρεώνοντας συμπαίκτες και αντιπάλους να αναγνωρίσουν την τεράστια ποδοσφαιρική του αξία.

Μέχρι τώρα, η εστία του ΠΑΟΚ Τρίπολης έχει μείνει ανέπαφη σε 8 από τα 10 παιχνίδια του πρωταθλήματος και η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη άμυνα με μόλις δύο γκολ παθητικό. Ο ΠΑΟΚ Τρίπολης έχει δημιουργήσει ένα συμπαγές αγωνιστικό σύνολο, με ποδοσφαιριστές έμπειρους, όπως ο Σαράντος Μπούζος και ο Βαγγέλης Γκανάς, αλλά και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όπως ο Ευθύμης Σύρμπας, ο Βαγγέλης Κασνής, ο Χρήστος Μυλωνάς και άλλοι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here