Με επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας στη μνήμη του Γιάννη Μαντζουράνη

0
291

Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Ανδρέα ο φιλικός αγώνας παλαιμάχων μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Εθνικού Πειραιώς που είχε διοργανώσει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας προς τιμήν του συντοπίτη Ιωάννη Μαντζουράνη ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: «Ήταν ένας αγώνας αφιερωμένος στη δυναμική φωνή του Εθνικάρα! Ενός φανατικού οπαδού του Εθνικού Πειραιώς και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Η συμμετοχή τόσο των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών όσο και του κόσμου ήταν συγκινητική. Οι παλαίμαχοι του Εθνικού μας ενημέρωσαν πως σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα προς τιμήν του Εθνικάρα. Έτσι επέλεξαν ως αφετηρία τους τον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας, την γενέτειρα του Ιωάννη Μαντζουράνη.».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τα μετάλλια σε αθλητές και διαιτητές και οι τιμητικές πλακέτες στις ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω σε κάθε μετάλλιο ήταν αποτυπωμένη η φωτογραφία του Γιάννη Μαντζουράνη με φόντο το έμβλημα της μεγάλης του αγάπης, ομάδας του Εθνικού.

Για την ιστορία σημειώνεται ο φιλικός αυτός αγώνας ολοκληρώθηκε με επικράτηση 1-2 της αντίστοιχη ομάδας του Εθνικού Πειραιώς. Σημειώνεται τέλος ότι στις εμφανίσεις της Αθηναϊκής ομάδας ήταν αποτυπωμένη και εκεί η φιγούρα του Γιάννη Μαντζουράνη.

Σε σχόλιο του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη για τον Γιάννη Μαντζουράνη, ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Ο Εθνικάρας ήταν και θα παραμείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας του Εθνικού Πειραιώς. Μία θρυλική μορφή των γηπέδων που έγραψε τη δική του ιστορία στις εξέδρες. Με την αγνότητά του κέρδισε τον σεβασμό όλων. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους παίκτες για την συμμετοχή τους.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here