Με επιτυχία η εκδήλωση του ΕΟΣ Τρίπολης και του ΣΑΟΟ στη Δημητσάνα

0
452

Αρκετός κόσμος παραβρέθηκε στο συνεδριακό πολιτιστικό κέντρο Δημητσάνας, την Τετάρτη 8/7/20, στα πλαίσια της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο ΕΟΣ Τρίπολης σε συνεργασία με την Hellastrek και το ΣΑΟΟ, με σκοπό να διαδωθεί το μήνυμα: «Σώστε τα ελληνικά βουνά».

Αρχικά μίλησε ο πρωτεργάτηςτης Hellastrek/save GREEK mountains, Γιάννης Δημητράκης (Έφορος Αναβάσεων ΠΟΑ), ο οποίος αναφέρθηκε στο εγχείρημά του να διασχίσει την ορεινή Ελλάδα και να διαδώσει στους κατοίκους των χωριών το μήνυμα του επερχόμενου κινδύνου αλλοίωσης της ομορφιάς της ορεινής μας φύσης, από την αλόγιστη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στις πιο ψηλές ράχες και κορυφές των βουνών μας.

Ακολούθησε σύντομη ομιλία του Προέδρου του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης Θανάση Κακαρίκου και στη συνέχεια του εκπροσώπου του ΣΑΟΟ Θανάση Χωματά. Στη συνέχεια οι ομιλητές δέχτηκαν πλήθος ερωτήσεων από το κοινό, που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα.

Τελευταίος ομιλητής ήταν ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Κούλης, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές και εξέφρασε την άποψή του στο θέμα. Μετά το πέρας των ομιλιών και της συζήτησης, ακολούθησε η προβολή του ντοκιμαντέρ «Ο ασκός του Αιόλου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here