Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στον Τυρό (+φωτό)

0
396

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε του τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στο Γυμνάσιο Τυρού. Μια διοργάνωση που έχει εντάξει στις αθλητικές Καλοκαιρινές εκδηλώσεις του ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας στη Δημοτική Ενότητα Τυρού σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας, με την ευθύνη της ΚΟΙΝΣΕΠ «Α ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ».

Μια διοργάνωση που διήρκησε τρεις ημέρες και στηρίχθηκε από τους φίλους του αθλητισμού και όχι μόνο, με την παρουσία τους.

 

Τιμήθηκε ο Πήγασος Θυρέας και ο Δημήτρη Τσουκάτος…

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά παρουσία έδωσε τόσο ο Πρόεδρος του Πήγασου Θυρέας κ. Παύλος Μαυριάς, όσο και ο προπονητής – παίκτης της ομάδας Γιώργος Κοψαύτης. Συγκεκριμένα δόθηκε τιμητικές πλακέτες:

– στην ομάδα του Πήγασου ΑΟ Θυρέας για την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, την οποία παρέλαβε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαυριάς.

– στον προπονητή και παίκτη της ομάδας για την προσφορά του στον αθλητισμό και στο μπάσκετ, Γιώργο Κοψαύτη.

Επίσης τιμήθηκε και ο γυμναστής και προπονητής μπάσκετ, Δημήτρης Τσουκάτος, για την προσφορά του στο μπάσκετ και ειδικότερα στην ανάπτυξη του μπάσκετ στον Τυρό.

 

Οι νικητές του τουρνουά…

Η ολοκλήρωση του τουρνουά σήμανε και τους νικητές του τουρνουά που αναδείχθηκαν από τα αρκετά παιχνίδια στα γήπεδα όπου διεξήχθη του τουρνουά. Πιο αναλυτικά η κατάταξη των αγώνων είχε ως εξής:

1) Κοκκορης team
2) Λίγκης team
3) Τζαμπουκα team
4) Μελανιστερς  team

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ:
– Κατηγορια 15 +: Τσουκάτος Άγγελος.
– Κατηγορία γυμνασίου: Μάνεσης Σπύρος.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here