Νέα σελίδα για τις Μικτές της ΕΠΣ Αρκαδίας

0
484

Πυρετώδεις θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι διαδικασίες και η προετοιμασία της ΕΠΣ Αρκαδίας εν’ όψει της έναρξης του Ενωσιακού πρωταθλήματος στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν και οι Μικτές της Ένωσής μας. Μια νέα προσπάθεια που ξεκινάει με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων που όρεξη και διάθεση για δουλειά και μια μεταβατική περίοδος που θα προετοιμάσει τις Μικτές ομάδες για την επόμενη (θέλουμε να ελπίζουμε) σεζόν με την ολοκλήρωση και του Ενωσιακού γηπέδου στη Νεστάνης που θα θέσει το θεσμό των Μικτών στο Νομό μας πλέον σε νέα εποχή.

Τις τελευταίες ώρες ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας με τρεις νέους προπονητές που θα αποτελεί το προπονητικό τιμ των Μικτών ομάδων, το οποίο θα αποτελείται από τους Διονύση Καραγιαννάκη (UEFA B), Σπύρο Λαγό (UEFA C) και Ιωάννη Πασαλή (προπονητής τερματοφυλάκων).

Η σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει από τις 15/12/2021 και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία προεπιλογής των νεαρών ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αρκαδίας για τη φετινή σεζόν (2021-22). Παράλληλα γνωστοποιήθηκε ότι έδρες τη φετινή σεζόν των Μικτών ομάδων της Ένωσής μας θα αποτελούν το Δημοτικό γήπεδο Επισκοπής Τεγέας και το Δημοτικό γήπεδο Άστρους.

Μετά τη σχετική κλήρωση του Ενωσιακού πρωταθλήματος η ΕΠΣ Αρκαδίας θα αγωνιστεί στο 6ο όμιλο (σε σύνολο οκτώ ομίλων) και θα περιλαμβάνει επίσης τις ομάδες των: ΕΠΣ Αθηνων, ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, ΕΠΣ Πειραιά, ΕΠΣ Κορινθίας και ΕΠΣ Αργολίδας. Σημειώνεται ότι λόγω της πανδημίας με τον covid-19, οι αγώνες ανά όμιλο θα διεξαχθεί σε έναν και όχι δύο γύρους και οι δύο πρώτες ομάδες θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.

Η επόμενη φάση θα περιλαμβάνει συνολικά 16 ομάδες όπου με νοκ άουτ αγώνες θα προκύψουν οι ημιτελικοί αγώνες και εν συνεχεία ο Μικρός και ο Μεγάλος Τελικός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here