Οι συμμετοχές των Αρκάδων αθλητών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α-Γ

0
459

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Ανδρών – Γυναικών πλησιάζει το προσεχές Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουλίου και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από όλους τους φίλους του Ελληνικού στίβου. Στη σημαντικότερη εγχώρια διοργάνωση του στίβου αναμένονται και Αρκαδικές συμμετοχές τόσο με Αρκαδικούς όσο και με άλλους συλλόγους. Κάποιοι εξ’ αυτών με υψηλές βλέψεις για την κατάκτηση μεταλλίου. Πάμε πιο αναλυτικά να δούμε ποιοι Αρκάδες αθλητές/τριές θα μας απασχολήσουν το προσεχές διήμερο.

Ο αθλητής με τις μεγαλύτερες προοπτικές για μεγάλη διάκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών της Πάτρας είναι ο Ιάσονας Θανόπουλος του ΑΟ Κάλλιστος ο οποίος στο αγώνισμα της Δισκοβολίας Ανδρών θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο και το Πανελλήνιο τίτλο, υπερασπίζοντας τον περσινό του τίτλο. Ο Θανόπουλος ξεκίνησε ιδανικά με ατομικό ρεκόρ στις αρχές της φετινής σεζόν στον Ανοιχτό στίβο και αυτή τη στιγμή έχει την καλύτερη φετινή επίδοση (56,38μ.) από όλους τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο αγώνισμα. Σύμφωνα μάλιστα με τους διοργανωτές ο τελικός της Δισκοβολίας θα διεξαχθεί σε δύο προκριματικά γκρουπ.

Στο αγώνισμα της Σφυροβολίας Ανδρών αναμένεται να αγωνιστεί ο Θεόδωρος Βινατσέλας του ΓΣ Αρκαδίας. Μια σημαντική συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών στο οποίο αναμένεται να αποκομίσει για μια ακόμη φορά σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις. Ο Αρκάς Σφυροβόλος Βασίλειος Σιάκουλης της ΑΕΚ αναμένεται να συμμετάσχει για ακόμη μια φορά σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών. Σίγουρα Τριπολίτης ο αθλητής μπορεί να μην βρίσκεται στην καλή αγωνιστική κατάσταση των προηγούμενων ετών, αλλά είναι σημαντικό ότι θα δώσει παρουσία σ’ έναν ακόμη σημαντικό αγώνα Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στις γυναίκες η Βασιλική Τελά αναμένεται να δώσει ακόμη μια αγωνιστική παρουσία σε τελικό Πανελληνίου πρωταθλήματος στο αγώνισμα του Άλματος Επί Κοντώ. Έρχεται με φετινή καλύτερη επίδοση τα 3,75μ., αλλά με καλή αγωνιστική κατάσταση που μπορεί να της επιτρέψει να καταρρίψει την ατομική της επίδοση (3,80μ.), που είναι και ο βασικός στόχος της.

Στο Άλμα Τριπλούν η Αγγελική Λυμπεροπούλου θα προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, προερχόμενη από φετινή επίδοση στα 12,29μ., προσπαθώντας σίγουρα για κάτι περισσότερο. Τέλος η Μεγαλοπολίτισσα αθλήτρια του ΓΑΣ Τρικάλων, Χριστίνα Κατσούλα, θα προσπαθήσει για μια καλή παρουσία στο αγώνισμα του Ακοντισμού γυναικών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here