Ο Βασίλης Κούβαλης αντικαταστάτης του Παναγιώτη Παναγούλια στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Τρίπολης

0
461

Εξελίξεις υπήρξαν στην τεχνική ηγεσία τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΚ Τρίπολης, καθώς ο Παναγιώτης Παναγούλιας υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους. Έτσι μετά από άμεσες ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου, επήλθε συμφωνία με τον Βασίλη Κούβαλη, η οποία επισημοποιήθηκε πριν λίγη ώρα με σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ύστερα από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ομάδας, μεταξύ του Προέδρου του ΔΣ κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλου, των υπευθύνων του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Μανώλη Καγιάννη, κ. Γιώργου Συνοδινού και του Προπονητή κ. Παναγιώτη Παναγούλια, αποφασίστηκε να γίνει δεκτή η δήλωση παραίτηση του προπονητή, για προσωπικούς λόγους.

Παναγιώτη, σε ευχαριστούμε, για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδας, η πόρτα της ΑΕΚ Τρίπολης για σένα θα είναι πάντα ανοικτή.

Σου ευχόμαστε κάθε καλό.

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή και με άμεσες κινήσεις του συλλόγου, τη θέση του προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Κούβαλης, τον οποίο και καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΚ Τρίπολης, με άμεση ανάληψη των καθηκόντων του την ερχόμενη Τετάρτη.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here