Πριν λίγες ημέρες στην τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς για τον Μαντινειακό, τιμήθηκε ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου Παναγιώτης Παναγούλιας για την πολύχρονη προσφορά του στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο. Αφορμή της βράβευσής του αποτέλεσε το γεγονός της ολοκλήρωσης της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ύστερα από 25 και πλέον χρόνια παρουσίας ως ποδοσφαιριστής. Το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιουνίου ο Παναγιώτης Παναγούλιας φιλοξενήθηκε στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στην αθλητική εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» μιλώντας με τον Φώτη Αλεξόπουλο για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Ο πολύπειρος στο χώρο του ποδοσφαίρου Παναγούλιας δεν κρύφθηκε πίσω σε θετικά σχόλια και φιλοφρονήσεις για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο μιλώντας αρκετά για τις δυσκολίες και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα τις περιοχής μας σε επίπεδο συλλόγων και υποδομών.  Αναλυτικότερα ο Παναγιώτης Παναγούλιας μοιράστηκε τα συναισθήματά του για μια ολοκληρωμένη πορεία 25 χρόνων περίπου στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε στους ποδοσφαιρικούς «σταθμούς» στους οποίους πέρασε και απάντησε πως το ποδόσφαιρο μπήκε στη ζωή του.

Αναφέρθηκε στις καλές και κακές στιγμές της καριέρας του και απάντησε στο ερώτημα για το πόσο έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο από το ξεκίνημα του μέχρι σήμερα. Παράλληλα απάντησε στο προβλήματα του τοπικού ποδοσφαίρου και στα σημεία που χρειάζεται βελτιώσεις. Μίλησε για την «παρουσία» του Αστέρα των τελευταίων χρόνων στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο αν αρκετοί ντόπιοι ποδοσφαιριστές θα είχαν καταφέρει να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο αν ο Αστέρας είχε καταφέρει να βρεθεί στο προσκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου μερικά χρόνια νωρίτερα.

Ο Παναγιώτης Παναγούλιας αποτέλεσε παίκτης του Αστέρα τη χρονιά που η ομάδα έκανε το ξεκίνημα «αναγέννησης» από τα τοπικά στη Super League και σχολιάζει τις αναμνήσεις του με τα «κυανοκίτρινα». Επίσης αναφέρθηκε στους λόγους που η χρονιά δεν εξελίχθηκε καλά για τον Μαντινειακό, μιλάει για τον Πρόεδρο του Μαντινειακού Νίκο Σιάννα και απαντάει στο αν βλέπει καλές προοπτικές ή όχι για τα ερασιτεχνικά σωματεία της Αρκαδίας. Κλείνοντας αναφέρθηκε συνολικά στην χρονιά που έκλεισε στο Α’ τοπικό της ΕΠΣ Αρκαδίας, ενώ απαντάει στο αν ενδιαφέρεται να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου από κάποιο άλλο πόστο όπως αυτό του προπονητή.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρθηκαν στην αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Παναγιώτη Παναγούλια στην αθλητική εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here