Ο Χρίστος Τασουλής MVP εβδομάδας για τον Αστέρα

0
592
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Ο Χρίστος Τασουλής αναδείχθηκε ως ο BADOUNAS MVP Of The Week, μετά από ψηφοφορία που διεξήχθη μεταξύ των φιλάθλων. Ο διαγωνισμός για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του Αστέρα την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (31/10).

Ο Χρίστος Τασουλής, σκόρερ των δύο τερμάτων στη νίκη με 4-1 επί της Λαμίας, με ποσοστό 76% αναδείχθηκε ως ο BADOUNAS MVP της εβδομάδας και θα βραβευτεί σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Θυμίζουμε ότι κάθε μήνα θα ψηφίζεται ο BADOUNAS MVP Of The Month. Οι υποψήφιοι για τον μήνα Οκτώβριο είναι ο Βαλεντίνος Βλάχος, ο Marc Fernandez και ο Χρίστος Τασουλής, για τους οποίους θα υπάρξει νέος διαγωνισμός μεταξύ των φιλάθλων στο επίσημο site της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα που στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 θα έχει ψηφιστεί τις περισσότερες φορές ως ο BADOUNAS MVP του μήνα, θα αναδειχθεί ο DIAMOND BADOUNAS MVP και θα παραλάβει από την εταιρία Badounas Jewelry ένα διαμάντι 0.50 καρατίων, που θα συμβολίζει τη συμπλήρωση των 50 χρόνων της επιχείρησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here