Πάνας Τρίπολης – ΣΕΦΑ Αρκαδικός [ΠΑΙΔ] 16-53 (+φωτό, vid)

0
945

Το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ συνεχίστηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (17/09) με τη διεξαγωγή μεταξύ άλλων της αναμέτρησης του Πάνα Τρίπολης με τον ΣΕΦΑ Αρκαδικό. Ένα ματς στο οποίο ο Αρκαδικός ήταν εξ’ αρχής το θεωρητικό φαβορί, τελικά ήρθε η επικράτηση για τους «κυανόλευκους» με σκορ 16-53.

Ο Αρκαδικός με περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα και μια άμυνα πίεσης στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της και να «χτίσει» μια διαφορά που μεγάλωσε στην εξέλιξη της αναμέτρηση. Αν και οι παίκτες του Πάνα δυσκολεύτηκαν να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα, έδειξαν «μαχητικότητα» σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στην άμυνα και σίγουρα αν είχαν λίγο μεγαλύτερη συγκέντρωση θα μπορούσαν να βγάλουν περισσότερες επιθέσεις με προϋποθέσεις για σκορ.

Σημειώνεται ότι η φετινή ομάδα του Πάνα Τρίπολης είναι μια καινούργια προσπάθεια μετά την συγχώνευση του Πάνα Κανδήλας και του Συλλόγου Δρομέων, που σημαίνει ότι και το ρόστερ είναι ένα καινούργιο ρόστερ, που δεν είναι καιρό μαζί, ώστε να βρει την επιθυμητή ομοιογένεια, συγκριτικά με την ομάδα του Αρκαδικού. Σαφέστατα οι εμπειρίες από τέτοιου είδους απαιτητικά παιχνίδια είναι πολύτιμες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Τρίπολης | 17/09/2022 (18:30).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρίζος, Ταβουλαρέας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 5-15 (Α’), 8-24 (Β’), 12-36 (Γ’), 16-53 (Δ’).
ΠΑΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηλίας Μπαλής, Βασίλης Αλικάκος): Μίχας 3(1), Φωτιάς, Κωστόπουλος 7(2), Γιακουμής, Καλοπίσης 3, Ναστόπουλος, Βασιλείου, Τσιαμούλος, Προβατάκης, Καλδής 1, Παπαδόγιαννης, Μαργιώλας 2.
ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Νίκος Πολυζωγόπουλος, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος): Τσέλλος 7(1), Γκαργκάσουλας Γ., Λύρας 12(1), Λαγογιάννης 3(1), Μακρής 9(1), Κοντόπουλος 2, Κατσαρός 2, Κωτσόπουλος, Ζαμπαθάς 3, Μαρινόπουλος 6(2), Γκαργκάσουλας Χ., Ναστόπουλος 9.

 

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here