Πήρε βαθμό στην Καλαμάτα 2-2 ο Παναρκαδικός στο φινάλε της Γ’ Εθνικής

0
506

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο ο Παναρκαδικός καλούνταν το απόγευμα της Κυριακής 14 Απριλίου να αντιμετωπίσει στην Καλαμάτα την τοπική ομάδα στο κλείσιμο της σεζόν για την ομάδα της Αρκαδίας. Μια σεζόν η οποία στέφθηκε με επιτυχία καθώς εξασφαλίστηκε η παραμονή στην κατηγορία. Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού το απόγευμα της Κυριακής ο Παναρκαδικός με κίνητρο την ιστορία του και το όνομα του συλλόγου πάλεψε μετά το παιχνίδι με Ασπρόπυργο και την αναμέτρηση επί της «Μαύρης Θύελλας» αποσπώντας ισόπαλο αποτέλεσμα με σκορ 2-2.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε καλύτερα για την ομάδα της «Μαύρης Θύελλας» που μπήκε πιο δυνατά και έψαξε με μεγαλύτερες αξιώσεις το γκολ στο ξεκίνημα. Μόλις στο 10’ οι «γηπεδούχοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν μετά από ωραία μπαλιά του Μάρκοβιτς, ο Ρόνι Κάρλος με ωραίο ξεμαρκάρισμα και σουτ σκόραρε για το 1-0. Στο 20’ η ομάδα της Μεσσηνίας που φαινόταν να είναι πιο αποτελεσματική στο ξεκίνημα του παιχνιδιού κατάφερε να κάνει το 2-0 και πάλι με τον Ρόνι Κάρλος όταν εκμεταλλεύτηκε μια ακόμη μπαλιά συμπαίκτη του (Τσόπελας) και σκόραρε με ωραίο τελείωμα. Με την υπεροχή της στο α’ ημίχρονο η Καλαμάτα έφτασε πολύ κοντά και σε τρίτο γκολ, όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάρκοβιτς η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μίρτα. Μέχρι το φινάλε αν και προσπάθησε ο Παναρκαδικός δεν έγινε ιδιαίτερα απειλητικός με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί με το σκορ στο 2-0.

Η εικόνα της «επανάληψης» ήταν πολύ διαφορετική αφού ο Παναρκαδικός παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο σαφώς καλύτερος. Μπορεί οι «πράσινοι» να μην είχαν ουσιαστικό κίνητρο για βαθμούς ωστόσο η ομάδα έγινε πιο επιθετική με αποτέλεσμα στο 54’ ύστερα από εξαιρετικό μακρινό σουτ του Καρβάλιο που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους «Αρκάδες» να έρχεται το γκολ για την ομάδα της Τρίπολης και το 2-1. Στο 65’ μετά από νέα επίθεση του Παναρκαδικού και σουτ του Καρβάλιο η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Χίλγκεν με αποτέλεσμα να υποδειχθεί πέναλτι από τον ρέφερι της αναμέτρησης. Ο Καρβάλιο με εκτέλεση αλά Πανένκα σκόραρε για το 2-2.

Η Καλαμάτα στο φινάλε της αναμέτρησης προσπάθησε να αντιδράσει και έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ όταν το σουτ του Μάρκοβιτς απέκρουσε σωτήρια ο Μίρτα. Οι «Αρκάδες» ωστόσο πάλεψαν για τη νίκη στο ματς και προσπάθησαν στη συνέχεια να φτάσουν σ’ ένα τρίτο γκολ, το οποίο ωστόσο δεν ήρθε ποτέ. Από τις καλές στιγμές στο φινάλε για τους παίκτες του Θανάση Στάικου μπορεί κανείς να συμπεριλάβει την διπλή καλή στιγμή σε προσπάθειες των Καρβάλιο με σουτ και Γιαλαμίδη με κεφαλιά στο 77’

ΓΗΠΕΔΟ: Μεσσηνιακού | 14/04/2019 (16:00).
ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος με διαστήματα συννεφιάς.
ΘΕΑΤΕΣ: 200-300.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Ρούτσης (Κορινθίας).
ΒΟΗΘΟΙ: Αθανάσιος Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), Παναγιώτης Σπηλιώτης (Κορινθίας).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Αντωνία Κοκκότου (Αργολίδας).
ΤΕΡΜΑΤΑ: 10’ Ρόνι Κάρλος, 20’ Ρόνι Κάρλος | 54’ Καρβάλιο, 65’ (πεν.) Καρβάλιο.
ΔΟΚΑΡΙΑ: 28’ Μάρκοβιτς.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 23’ Στρέμπας, 26’ Μίρτα.
ΑΠΟΒΟΛΕΣ:
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος (66’ λ.τρ. Μπίζος), Χίλγκεν, Ζαχαρόπουλος, Ρόνι Κάρλος (76’ Ζελέκου), Αντωνιάδης, Αθανασόπουλος (65’ Φουάσης), Μάρκοβιτς, Λαθύρης (78’ Μίνγκας).
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Θανάσης Στάικος): Μίρτα, Καναβέτας, Μπινιώρης, Στρέμπας, Γκαντιάγκα, Γιαλαμίδης, Τσιώλης, Σβίγγος, Γεωργόπουλος (52’ Τρέσα), Λυμπερόπουλος Ν. (89’ Λυμπερόπουλος Δ.), Καρβάλιο (90’+3’ Καπετανάκης).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here