Παναρκαδικός ΑΟ – ΓΣ Ηλιούπολης 0-1 (+φωτό)

0
1339

Το απόγευμα της Κυριακής 04/10 στο Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού η ομάδα του «τριφυλλιού» πραγματοποίησε η «πρόβα τζενεράλε» (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ένα φιλικό τεστ στο οποίο η ομάδα της Τρίπολης υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολης που φέτος θα αγωνίζεται στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αγωνιστικά μετά από μια μέτρια εμφάνιση του Παναρκαδικού ήρθε η φιλική ήττα με σκορ 0-1.

Μια αναμέτρηση απέναντι σε μια αρκετά «μαχητική» ομάδα οι «Αρκάδες» δεν έκρυψαν τις αδυναμίες τους στη δημιουργία φάσεων, στο σκοράρισμα προς την αντίπαλη εστία αλλά και στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας, με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί σε συγκεκριμένα διαστήματα του παιχνιδιού. Φυσικά συμπεράσματα δεν μπορούν να προκύψουν από τη στιγμή μάλιστα που για τελευταίο φιλικό τεστ πριν την έναρξη της σεζόν, ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν χρησιμοποίησε στο παιχνίδι μια ουσιαστικά αλλά δύο εντεκάδες, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε συνολικά 22 ποδοσφαιριστές του.

 

Λίγες φάσεις και δυναμικές «μονομαχίες»…

Στο α’ ημίχρονο η ομάδα της Ηλιούπολης φάνηκε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στηριζόμενη στη δύναμη και την πίεση κατάφερε να δυσκολέψει τους «πράσινους» στο δημιουργικό τομέα. Οι «φιλοξενούμενοι» ήταν αυτοί που απείλησαν περισσότερο στις λιγοστές καλές στιγμές του α’ ημιχρόνου.

Στο 16’ ο Γεμιστός βγήκε απέναντι στον Μπλατσιώτη, αλλά το πλασέ που επιχείρησε στο μεταξύ τους τετ α τετ απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας του Παναρκαδικού. Στο 27’ ο Γλυνός μετά από κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι προσπάθησε να σπρώξει τη μπάλα από τη μικρή περιοχή στα αντίπαλα δίχτυα, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπλατσιώτη.

Οι «γηπεδούχοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν στο α’ ημίχρονο, κατάφεραν να αναπτυχθούν σε κάποιες περιπτώσεις στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια ουσιώδη τελική προσπάθεια και αυτό ήταν ένα θέμα που προβλημάτιζε στην απόδοση της Αρκαδικής ομάδας.

 

Καλύτερος ρυθμός στην επανάληψη…

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε με τους «φιλοξενούμενους» ναι μεν να κερδίζουν τις περισσότερες «μονομαχίες» στο ματς, παίζοντας με μεγαλύτερο πάθος και δύναμη, ωστόσο αποτελεί γεγονός ότι σε αρκετές περιπτώσεις δεν έλλειψαν και κάποια αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα που αποτέλεσαν «υπερβολή» για φιλικό ματς προετοιμασίας.

Στο 50’ ένα σουτ εκτός περιοχής του Λάμπη έφυγε λίγο άουτ. Στο 61’ ακολούθησε η αντικανονική ανατροπή του Βινύσιους από τον Λαμπρόπουλο, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ωστόσο ο νεοεισερχόμενος τερματοφύλακας του Παναρκαδικού απέκρουσε το πέναλτι διατηρώντας το 0-0. Μάλιστα στο 63’ ο Γεωργόπουλος θα μπορούσε με πλασέ από την αντίπαλη περιοχή να σκοράρει στην καλύτερη στιγμή των «πρασίνων», αλλά ο Τικταπανίδης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Ο ρυθμός συνέχισε να είναι καλός και στο φινάλε. Στο 74’ μετά από σέντρα από αριστερά για τους «γηπεδούχους» ο Μπλάνκο έπιασε την προβολή όχι όπως θα ήθελε από την αντίπαλη περιοχή με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει ψηλά άουτ. Οι «φιλοξενούμενοι» στο φινάλε έδειξαν απειλητικοί χάρη στην μεγαλύτερη ευκολία στο να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή. Αρχικά στο 76’ ένα σουτ του Τάβαρη μετά από εκτέλεση φάουλ έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 77’ ο Γεμιστός που βγήκε προς την εστία του Παναρκαδικού, με ωραίο τελείωμα σκόραρε για το 0-1. Το φινάλε βρήκε αναποτελεσματικό τον Παναρκαδικό στη δημιουργία φάσεων με αποτέλεσμα να μην αλλάξει τίποτα μέχρι το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού | 04/10/2020 (16:15).
ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος.
ΘΕΑΤΕΣ: Κεκλεισμένων των θυρών λόγω covid-19.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας).
ΒΟΗΘΟΙ: Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Αρκαδίας), Χάρης Λιώρης (Αρκαδίας).
ΤΕΡΜΑΤΑ: 77’ Γεμιστός.
ΔΟΚΑΡΙΑ: 27’ Γλυνός.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 21’ Γλυνός, 30’ Λεβέντης, 59’ Γλυνός.
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 59’ Γλυνός.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. (Βαγγέλης Ντίσιος): Μπλατσιώτης (46’ Λαμπρόπουλος), Δαύρος, Τόλιος, Τσέκος, Νάνος, Κοντογιαννόπουλος, Τσιώλης, Στρέμπας, Γεωργόπουλος, Λυμπερόπουλος Ν., Χασάν. Στο 64’ αντικατέστησαν όλους τους παίκτες πλην του Λαμπρόπουλου οι: Λυμπερόπουλος Δ., Ντίνε, Ρουμελιώτης, Παπαλάμπρος, Σωτηρόπουλος, Κρεμμύδας, Νικόλαρος, Καβουρίνος, Μπλάνκο και Ματέους. Στο 78’ ο Τόλιος αντικατέστησε τον Κρεμμύδα λόγω τραυματισμού.
Γ..Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης, Πέτρος Δημητρίου): Τικταπανίδης, Λεβέντης, Συριόπουλος, Αγοραστός, Λάμπη (86’ Κουστουμπάρδης), Γλυνός (60’ Γάγγος), Πολίτης (46’ Γεωργιάδης), Κλιγγόπουλος, Κότσαλας (46’ Τάβαρης, 90’ λ.τρ. Ορφανός), Βινύσιους, Γεμιστός (82’ Αγκό).

 

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here