Παπαδόπουλος στο «Κ.Ε.»: «Τιμή για την ΑΕΚ η συνεργασία με την Ιζαμπέλ Γουάλας»

0
1044

Την Πέμπτη 31/10 ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασίας του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης με την Τενίστρια Ιζαμπέλ Γουάλας. Μια συνεργασία που αναμένεται να βοηθήσει ουσιαστικά το προπονητικό τιμ και κυρίως το έμψυχο δυναμικό του Ομίλου. Με αφορμή αυτή τη συνεργασία ο υπεύθυνος προπονητής του Ομίλου ΑΕΚ κ. Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης και στον Φώτη Αλεξόπουλο.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα αυτής της συνεργασίας, στο πως επετεύχθη το deal αυτής της ουσιαστικής συνεργασίας, καθώς και στη μορφή της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στις επόμενες πρωτοβουλίες του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης μετά από αυτή τη συνεργασίας, ενώ αναφέρθηκε και στις πρώτες εντυπώσεις του συλλόγου και της ίδιας της αθλήτριας μετά την έναρξη της συεργασίας.

Αναλυτικά μπορείτε να ακούσετε τα όσα δήλωσε ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος στην Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης και την εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» παρακάτω από το χρονικό σημείο 27’50’’:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here