Παρατεταμένη «γκρίνια» από σημαντική μερίδα φιλάθλων του Αστέρα…

0
734

Είναι γεγονός ότι με το ξεκίνημα του β’ γύρου στο πρωτάθλημα της Super League και στη διάρκεια του ιδιαίτερα δύσκολου προγράμματος της ομάδας, τα ανεπιτυχή αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα (έξι ήττες στα τελευταία εφτά ματς πρωταθλήματος), έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό. Πέρα από το γεγονός ότι διατηρούν σε επικίνδυνη τροχιά τον Αστέρα Τρίπολης (ένα βαθμό πάνω από την 13η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα), έχουν επαναφέρει σε έντονο βαθμό και την δυσαρέσκεια του φίλαθλου κοινού του Αρκαδικού συλλόγου.

Ένα «μέτωπο» λοιπόν που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους των «κυανοκιτρίνων» στη μεγαλύτερη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αποτελεί η «γκρίνια» σημαντικής μερίδας φιλάθλων της ομάδας. Μια γκρίνια η οποία είχε «αναζωπυρωθεί» λίγο διάστημα πριν την αποχώρηση Παντελίδη από τον Αστέρα, κόπασε με τις τέσσερις διαδοχικές νίκες στα τέλη του 2018 και «φούντωσε» και πάλι τις τελευταίες 3-4 αγωνιστικές.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αστέρας το τελευταίο διάστημα προβληματίζει με την απόδοσή του. Δεν είναι ανταγωνιστικός και αποτελεσματικός απέναντι στους μεγάλους στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπως παραδοσιακά συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα εκτός έδρας οι «Αρκάδες» αδυνατούν να κερδίσουν βαθμούς με εξαίρεση το τελευταίο διάστημα τη νίκη επί του Απόλλωνα. Ωστόσο το έντονο «κλίμα» δυσαρέσκειας από πλευράς φίλαθλου κοινού, φαίνεται ότι επηρεάζει ως ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό το μυαλό τόσο των ποδοσφαιριστών της ομάδας, όσο επίσης και παραγόντων της Αρκαδικής ΠΑΕ.

Ένα ανοιχτό «μέτωπο» αποτελεί γεγονός κυρίως εξαιτίας των αιχμών που το προηγούμενο διάστημα έχουν αφήσει παίκτες και παράγοντες της ομάδας με αποδέκτες μερίδα φιλάθλων της ομάδας μέσα σχολίων κυρίως στα social media ή αντιδράσεων στη διάρκεια κάποιων αγώνων. Παράλληλα και λόγω των «καυστικών» και «ακραίων» σε κάποιες περιπτώσεις αντιδράσεων φιλάθλων και οργανωμένων κυρίως οπαδών της Αρκαδικής ομάδας με αποδέκτες παίκτες και ανθρώπους της ομάδας, κατά τη διάρκεια κάποιων αναμετρήσεων αλλά και με μηνύματα στα social media.

Αυτό που αποτελεί ζητούμενο σε μια δύσκολη περίοδο της ομάδας της Τρίπολης είναι η ηρεμία μεταξύ φίλαθλου κοινού και ομάδας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο πλευρές αυτό που θέλουν είναι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ακόμη και αν υπάρχει απόκλιση απόψεων. Όσο αυτή η «ένταση» διατηρείται το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βοηθάει την ομάδα να ανακάμψει αγωνιστικά, ειδικά το επόμενο διάστημα που έρχονται παιχνίδια τελικοί με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους!

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν σε μια πολύ δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος για τον Αστέρα Τρίπολης ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ «συστράτευση» όλων στο πλευρά της ομάδας με τις όποιες «κόντρες» να μένουν στο περιθώριο! ΣΤΟΧΟΣ είναι η ομάδα να καταφέρει να κλείσει «ανώδυνα» τη χρονιά. Από εκεί και ύστερα αν υπάρχει διάθεση μέσα από κάποιες συναντήσεις εκπροσώπων οργανωμένων οπαδών και φιλάθλων με τη διοίκηση, προκειμένου να βελτιωθεί το κλίμα εν’ όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου μόνο καλό θα έκανε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here