Παρελθόν από το προπονητικό τιμ του Παναρκαδικού ΑΟ ο Παναγιώτης Παναγούλιας

0
1054

Εδώ και λίγες ώρες ο Παναγιώτης Παναγούλιας αποτελεί παρελθόν από τον Παναρκαδικό ΑΟ, κάτι που μεταξύ άλλων επιβεβαιώνει και ο ίδιος. Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία είναι εύλογο να αποτελεί ερωτηματικά στους φίλους του τοπικού ποδοσφαίρου, καθώς λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Παναρκαδικού στην οποία είχε γνωστοποιήσει το προπονητικό τιμ της ομάδας για τη νέα σεζόν και πριν καλά-καλά ξεκινήσει η ομάδα προετοιμασία για τη σεζόν, προέκυψε αυτή η αποχώρηση του Παναγούλια.

Ο Παναγιώτης Παναγούλιας που ήρθε στον Παναρκαδικό ΑΟ πριν λίγο καιρό προκειμένου να αποτελέσει συνεργάτης του Σπύρου Λαγού στο προπονητικό τιμ, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του εμμέσως πλην σαφώς και μέσω δημόσιας τοποθέτησης σε τοπικό ΜΜΕ. Επιπλέον σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες η στάση και συμπεριφορά συγκεκριμένου προσώπου στις τάξεις του συλλόγου, φαίνεται να έχει παίξει ρόλο για τη συγκεκριμένη απόφαση του Παναγούλια.

Σε ότι αφορά τον Παναρκαδικό ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, μετά την ανανέωση συνεργασίας του συλλόγου με 16 παίκτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here