«Πλήγμα» με Καπίγια για τον Αστέρα Τρίπολης

0
550
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Αν η ήττα με τον τρόπο που ήρθε για τον Αστέρα νωρίτερα το βράδυ του Σαββάτου από τον Ατρόμητο με 2-1, μπορεί να απογοητεύει τους ανθρώπους των «κυανοκιτρίνων» που άξιζαν σίγουρα κάτι περισσότερο από το ματς, ο τραυματισμός του Καπίγια προβληματίζει σε πολλαπλάσιο βαθμό τους ανθρώπους του Αρκαδικού συλλόγου.

Ήταν το χρονικό σημείο στο οποίο συμπληρώνοντας 10 λεπτά παιχνιδιού στο Περιστέρι και ο Καπίγια έπεσε στο έδαφος κρατώντας το γόνατό του, σημαίνοντας «συναγερμό» στο ιατρικό επιτελείο του Αστέρα. Ο παίκτης αποχώρησε από το ματς και στη συνέχεια μετέβη για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού. Δυστυχώς οι όποιοι φόβοι επιβεβαιώθηκαν αφού σύμφωνα με ενημέρωση του Αστέρα, ο Ενέκο Καπίγιο έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Ένας από τους πιο δημιουργικούς παίκτες του Αστέρα τίθεται «νοκ-άουτ» για το υπόλοιπο της σεζόν προκαλώντας μεγάλο προβληματισμό στην ομάδα της Τρίπολης. Τραγική ειρωνεία ότι σε εξέλιξη βρίσκεται ψηφοφορία της Super League με τον Καπίγια να συγκαταλέγεται στους υποψήφιους για τον τίτλο του MVP για τον μήνα Δεκέμβριο, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη φανέλα του Αστέρα το τελευταίο διάστημα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here