«Πονοκέφαλος» Στάικου για τρεις στον Παναρκαδικό

0
554

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναρκαδικού το απόγευμα της Τετάρτης 16/10 εν’ όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής επί του Αήττητου Σπάτων. Η ομάδα του «τριφυλλιού» έχει αφήσει πίσω της το σημαντικό «στραβοπάτημα» της προηγούμενης αγωνιστικής επί της ομάδας του Κιθαίρωνα Καπαρελλίου με 1-2 και προετοιμάζεται αποκλειστικά για προσεχές ματς.

Ωστόσο η ατυχία στη σημερινή προπόνηση ήταν κάτι περισσότερο από αισθητή για τους «πράσινους» αφού στη διάρκεια της προπόνησης σύμφωνα με το ρεπορτάζ αποχώρησαν όχι ένας αλλά τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές με ενοχλήσεις. Πρόκειται για τους Δημήτρη Λυμπερόπουλο, Μπάρδο, και Τσιώλη!

Στις τάξεις της ομάδας υπήρξε μετά το τέλος προβληματισμός γι’ αυτή την εξέλιξη με τις επόμενες ώρες να ξεκαθαρίζουν την κατάσταση για τη σοβαρότητα των ενοχλήσεων. Είναι πιθανόν να μην υπάρχει κάποια σημαντική ανησυχία για κάποιον από τους παίκτες που αποχώρησαν από την προπόνηση, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας κ. Θανάσης Στάικος, δεν θα ρίσκαρε λεπτό να κρατήσει στην προπόνηση κάποιο από τα παιδιά που αισθάνθηκαν κάποια ενόχληση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here