Πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Παναρκαδικού

0
492
ΦΩΤΟ: DRT915.GR

Το βράδυ του Σαββάτου 16/02/2020 διεξήχθη στο Κέντρο Δεξιώσεων «ΕΠΑΥΛΙΣ» η χοροεσπερίδα του Παναρκαδικού ΑΟ η οποία φυσικά συνοδεύτηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι και την φετινή χοροεσπερίδα η οποία πλέον σύμφωνα με τους ανθρώπους της διοίκησης θα διοργανώνεται κάθε χρόνο στήριξαν οι φίλοι της ομάδας και του τοπικού ποδοσφαίρου, γεμίζοντας την μεγάλη αίθουσα.

ΦΩΤΟ: DRT915.GR

Παρουσία στην βραδιά έδωσε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναρκαδικού ΑΟ, το προπονητικό επιτελείο της ομάδας και φυσικά οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές. Παρουσία στην βραδιά έδωσαν άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Περιφέρειας, του Επιμελητηρίου, άνθρωποι του τοπικού ποδοσφαίρου, παράγοντες Αρκαδικών ομάδων και φυσικά αρκετοί παλαίμαχοι του Παναρκαδικού.

ΦΩΤΟ: DRT915.GR

Η βραδιά περιλάμβανε φαγητό, μουσικό πρόγραμμα, γλέντι και μια όμορφη βραδιά με κεντρικό πρωταγωνιστή τον ιστορικό Παναρκαδικό. Στη διάρκεια των χαιρετισμών και φυσικά της κοπής της βασιλόπιτας δεν έλλειψαν και κάποιες τιμητικές βραβεύσεις σε ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας και την στηρίζουν με διάφορους τρόπους. Χαιρετισμό φυσικά απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού κ. Βασίλης Κωστόπουλος ο οποίος μίλησε εκ μέρους όλων των μελών της διοίκησης για την προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια διατηρώντας αξιόμαχο και ανταγωνιστικό το σύλλογο σε αγωνιστικό επίπεδο και υγιή σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό και φυσικά βίντεο με δηλώσεις πρωταγωνιστών από την χοροεσπερίδα του Παναρκαδικού μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε ΕΔΩ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here