Προβληματισμός και αβεβαιότητα στη έκτακτη ΓΣ του Παναρκαδικού για την επόμενη μέρα

0
523

Το απόγευμα της Κυριακής (10/10) στα γραφεία του Παναρκαδικού ΑΟ, πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις με τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, που βρίσκει την ομάδα της Τρίπολης να εντάσσεται στον όμιλο με τις ομάδες της Αθήνας καθώς και αυτές της Μυκόνου και της Σαντορίνης. Μια εξέλιξη που έρχεται για να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τον οικονομικό προϋπολογισμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στα γραφεία του συλλόγου δεν υπήρξε μεγάλη προσέλευση μελών του συλλόγου, ωστόσο παρουσία έδωσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των «πρασίνων» και άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας έχοντας ενεργό ρόλο τη φετινή σεζόν. Στη συζήτηση η οποία πραγματοποιήθηκε ο προβληματισμός και η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα της ομάδας στη Γ’ Εθνική, ήταν διάχυτες αντιδράσεις. Στην ομάδα είναι βέβαιο ότι ο οικονομικός προϋπολογισμός για τη φετινή σεζόν θα επιβαρυνθεί και γι’ αυτό το λόγο η πρώτη ουσιαστική κίνηση του συλλόγου είναι να πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας που ξεκινάει ένας κύκλος επαφών και συναντήσεων τόσο με τοικούς Φορείς όσο και με ντόπιους επιχειρηματίες. Σκοπός να βρεθεί λύση με την οποία θα εξασφαλιστούν τα επιπλέον χρήματα που θα χρειαστούν και έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με τα μεγάλα ταξίδια σε Σαντορίνη και Μύκονο.

Το μπάτζετ της ομάδας φέτος είναι ήδη περιορισμένο και δεν υπάρχουν περιθώριο και άλλες επιβαρύνσεις χωρίς την κάλυψη της διαφοράς από χορηγίες. Αν αυτό τελικά δεν συμβεί, τότε η συμμετοχή του Παναρκαδικού ΑΟ στη Γ’ Εθνική κρίνεται αμφίβολη. Μια «δύσκολη» απόφαση που θα κληθούν να πάρουν οι «πράσινοι» όπως φαίνεται την τελευταία στιγμή και αφού προηγηθούν οι συναντήσεις για τις οποίες έγινε αναφορά παραπάνω.

Ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού ΑΟ κ. Ηλίας Καναβέτας, το μέλος του ΔΣ κ. Στέλιος Λουμπαρδιάς αλλά και ο πρώην τιμ μάνατζερ του συλλόγου Κώστας Λάγαρης ο οποίος ωστόσο φέτος έχει μεσολαβήσει ήδη για αρκετές μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, τοποθετήθηκαν και είπαν ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να βρει λύση τις αμέσως επόμενες ημέρες για εξασφάλιση χορηγών, ακόμη και με κινητοποίηση για την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του συλλόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here