Πρωτιά για τον Ζωγραφάκη στο τουρνουά Ξυλοκάστρου

0
266

Μία ακόμη πρωτιά σε τουρνουά Τένις, εξασφάλισε ο αθλητής του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης, Δαβίδ Ζωγραφάκης, αυτή τη φορά στο τουρνουά του Ξυλοκάστρου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη, συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου Ζωγραφάκη Δαβίδ για μια ακόμη πρώτη θέση στο τουρνουά του Ξυλοκάστρου

Με κεκτημένη ταχύτητα από τα τις τελευταίες του διαδοχικές πρωτιές ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης Δαβίδ Ζωγραφάκης πέρασε νικηφόρα για μια ακόμη φορά από το τουρνουά του Ξυλοκάστρου. Με καταπληκτικές εμφανίσεις κατάφερε να κατακτήσει μια ακόμη πρώτη θέση σε 32άρι ταμπλό. Περνώντας τον πρώτο γύρο bye μιας και ξεκίνησε ως no1  του ταμπλό επικράτησε στον δεύτερο γύρο του Κολλινιάτη με 2-0 σετ (60, 60) και στην οκτάδα του Μαρκέλου με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (60 , 60). Στα ημιτελικά της διοργάνωσης επικράτησε του Ευσταθιάδη με 2-0 σετ (60, 75) και στον μεγάλο τελικό του Τσολάκου με 2-1 σετ (46,76, 64).

Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή του ομίλου μας που για μια ακόμη φορά μας κάνει υπερήφανους με τις επιδόσεις του. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική συνέχεια και αναμένουμε τα αποτελέσματα του στο τουρνουά του Συλλόγου Αντισφαίρισης Ραφήνας, όπου συμμετέχει.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here