Πρωτιά για τον Χάρη Καστραντά στο “Hydrama Tour”

0
234

Μια ακόμη διάκριση για τον Αρκά ποδηλάτη πρωταθλητή Χάρη Καστραντά αποτέλεσε γεγονός τα τελευταία 24ωρα καθώς κατέλαβε την 1η θέση στον Γύρου “Hydrama Tour”. Έναν διήμερο ποδηλατικό Γύρο και εντάσσεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, δίνοντας βαθμολογία τόσο στην ατομική όσο και στην σωματειακή κατάταξη της Ομοσπονδίας. Τη διοργάνωση του αγώνα ανέλαβαν ο Α.Σ «Χίλια Δέντρα» κι ο Δήμος Νευροκοπίου το διήμερο 28-29 Αυγούστου 2021.

ΦΩΤΟ: Nevrokopi Hydrama Tour

Ο Χάρης Καστραντάς του ΠΟ Βόλου κατά την πρώτη ημέρα του Γύρου κατέκτησε την 6η θέση με χρόνο 02:44:24.139. Μεγάλος νικητής στην 1η ημέρα αναδείχθηκε ο Γιώργος Μπούγλας του Κρόνου Νίκαιας την πρώτη ημέρα, η οποία αποτελούσε και 3ο αγώνα της σειράς Λίγκας Δρόμου! Δεύτερος ο Ηλιάδης Ιωάννης του Aeolos Cycling Team και τρίτος ο Χριστάκος Δημήτρης της ΑΛΦΑ! Μαζί κερδίζει και την φανέλα των Σπριντ Ευθείας ενώ την φανέλα Σπρίντ Ανάβασης κέρδισε ο Κυριακίδης Γιάννης, επίσης από την ομάδα του Κρόνου Νίκαιας.

ΦΩΤΟ: Nevrokopi Hydrama Tour

 

Αντεπίθεση Καστραντά τη 2η μέρα…

Στη 2η ημέρα του Γύρου ο Χάρης Καστραντάς με ακόμη καλύτερη παρουσία, κατάφερε να κατακτήσει τη 2η θέση με χρόνο 03:18:33.24. Νικητής της δεύτερης ημέρας ανσδείχθηκε ο Αλέξανδρος Ματσάνγκος από την Κυπριακή ομάδα Elite Team! Την 3η θέση στο ΕΤΑΠ αλλά και στην γενική τερμάτισε ο Περικλής Ηλίας. Ο Χάρης Καστραντάς σε συνδυασμό της θέσης και του χρόνου των δύο αγώνων, ήταν και ο νικητής του Γύρου Hydrama Tour!

ΦΩΤΟ: Nevrokopi Hydrama Tour

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φανέλα Ανηφορικών Σπριντ κέρδισε ο Χάρης Καστραντάς, ενώ των Σπριντ Ευθείας ο Γιώργος Μπούγλας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here