Πρωτιά Θανόπουλου στην ημερίδα ρίψεων του ΑΟΠΦ εν’ όψει Πανελληνίου Α-Γ

0
444

Η προετοιμασία του Ιάσονα Θανόπουλου συνεχίζεται το τελευταίο διάστημα πυρετωδώς εν’ όψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου Α-Γ το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 27-28 Ιουλίου στην Πάτρα. Ο Αρκάς ρίπτης αθλητής του ΑΟ Κάλλιστος φαίνεται να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και κοντά τουλάχιστον στα αγωνιστικά του στάνταρ, που του επιτρέπουν να ελπίζει βάσιμα σε κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδος για το 2019 υπερασπιζόμενος τον περσινό του τίτλο.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ιάσονας Θανόπουλος συμμετείχε στην ημερίδα ρίψεων του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου η οποία διεξήχθη στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά. Ο Αρκάς πρωταθλητής μας και κάτοχος της φετινής καλύτερης επίδοσης στο συγκεκριμένο αγώνα του κατάκτησε την 1η θέση με βολή στα 54,30μ. Ακολούθησε με 52,79μ. ο Χριστόδουλος Κωστάκης της ΑΕΚ ο που είναι 3ος στην εφετινή κατάταξη. Στα 44,66μ. παρά τον τραυματισμό του έριξε ο 20ετής Στέφανος Κουφόπουλος του ΓΑΣ Παιανίας.

Αυτός ο αγώνας για τον Θανόπουλο αποτέλεσε ένα καλό “crash test εν’ όψει του Πανελληνίου, καθώς ο ίδιος το τελευταίο διάστημα δουλεύει κάποιες λεπτομέρειες σε ότι αφορά την τεχνική του και αυτό έγινε και στον Άγιο Κοσμά στο συγκεκριμένο αγώνα. Μια εμφάνιση και πιο συγκεκριμένα μια επίδοση η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Κ.Ε.» δεν αφήνει ικανοποιημένο αλλά ούτε και απογοητευμένο τον Αρκά Δισκοβόλο. Άλλωστε η εξαιρετική επίδοση του με 56,68μ. στο Διασυλλογικό του Αγίου Κοσμά στις αρχές της σεζόν ουσιαστικά στον Ανοιχτό στίβου, του επέτρεψε να έχει φέτος υψηλές βλέψεις για το Πανελλήνιο Ανδρών – Γυναικών που έρχεται σε δέκα περίπου ημέρες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here