Σαν σήμερα πριν 7 χρόνια η άνοδος του ΣΕΦΑ Αρκαδικού στη Basket League

0
359

Ήταν Σάββατο, 02 Μαΐου 2015 όταν ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός στα πλαίσια της 25ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής στην Α2 Εθνική κατηγορία, υποδέχθηκε στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης την ομάδα της ΑΕ Ψυχικού. Μία αναμέτρηση με πολύ μεγάλη κρισιμότητα για τις δύο ομάδες, αλλά καλύτερο τον ΣΕΦΑ Αρκαδικό που με νίκη 85-70, κατέκτησε την ιστορικότερη και μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία του.

Μια νίκη που εξασφάλισε την μαθηματική άνοδο του ΣΕΦΑ Αρκαδικού στην Basket League για πρώτη φορά στη μακρά ιστορία του. Μία νίκη που έδωσε τη δυνατότητα έστω και για μία μόνο σεζόν στην Τρίπολη και στο Αρκαδικό μπάσκετ, να ζήσουν την ατμόσφαιρα και κορυφαίας Εθνικής επαγγελματικής κατηγορίας στη χώρα μας!

Σαν σήμερα η «οικογένεια» του ΣΕΦΑ Αρκαδικού με όλους τους πρωταγωνιστές της αλλά και ο φίλαθλος μπασκετικός κόσμος της περιοχής που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, έζησαν «μοναδικές» και πρωτόγνωρες στιγμές χαράς και ευτυχίας για μια επιτυχία Αρκαδικής ομάδας στο χώρο του ανδρικού μπάσκετ και μίας επιτυχίας από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του Αρκαδικού αθλητισμού.

Μπορεί κανείς να δει σχετικό παλαιότερο αφιέρωμα του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» από εκείνη την ιστορική αναμέτρηση της 2ας Μαΐου 2015, ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here