Σε αναζήτηση «5αριού» βρίσκεται ο Σύλλογος Δρομέων

0
398

Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του  Συλλόγου Δρομέων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση σε καθημερινή βάση, εν’ όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Για τους «Αρκάδες» πάντως η αναζήτηση μεταγραφική ενίσχυση στη θέση «5» συνεχίζεται τις τελευταίες ημέρες.

Σε προτεραιότητα ο Ηλίας Μπαλής έχει θέσει το ζήτημα καθώς θέλει να προστεθεί στο ρόστερ ένας ψηλός που θα βοηθήσει την ομάδα κάτω από τις ρακέτες. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες αναμένοντας κάποιες δοκιμές παικτές με τους οποίους συζητήσουν οι άνθρωποι του Τριπολίτικου συλλόγου. Οι δοκιμές παικτών στη θέση «5» αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Σκοπός να βρεθεί ένας παίκτης που θα ταιριάζει με τη «φιλοσοφία» της ομάδας, δεν πρόκειται να διαταράξει το καλό κλίμα μεταξύ των παικτών και φυσικά θα έχει διάθεση και όρεξη να βοηθήσει τη φετινή χρονιά τους «κυανοκίτρινους». Η διοίκηση δεν πρόκειται να προχωρήσει στην απόκτηση παίκτη που μπορεί να έχει σκοπό να βάλει το συμφέρον του πάνω από την ομάδα, σε βάρος της ίδιας της ομάδας, κάτι που αποτελεί φιλοσοφία για το σύλλογο τα τελευταία χρόνια και πόσο μάλλον τη φετινή σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here