Σε πρώτη προτεραιότητα η ενίσχυση του Παναρκαδικού – Τα μέχρι στιγμής δεδομένα

0
337

Το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης του Παναρκαδικού ΑΟ βρίσκεται αυτό το διάστημα σε πρώτη προτεραιότητα και θα απασχολήσει τους ιθύνοντες της ομάδας ουσιαστικά το προσεχές 10ήμερο. Άλλωστε αυτήν ακριβώς την προτεραιότητα έθεσε και ο νέος τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Τζαναβάρας για τις αμέσως επόμενες ημέρες, από τη στιγμή που τη δεδομένη στιγμή το ρόστερ του Παναρκαδικού είναι εμφανώς ελλιπές (την περασμένη εβδομάδα συμμετείχαν στην προπόνηση 15 άτομα) και η ομάδα έχει ανάγκη άμεσης ενίσχυσης.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι εξελίξεις υπάρχουν σε μεταγραφικό επίπεδο στον Παναρκαδικό σε διάφορα επίπεδα:

Καταρχάς στην Τρίπολη αναμένοντας από μέρα σε μέρα δύο ξένοι ποδοσφαιριστές με τις συζητήσεις μάλιστα να βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στην εβδομάδα η ανακοίνωση της απόκτησής τους. Πρόκειται για έναν 28χρονο Ισπανό που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικό χαφ και έναν Ιταλό επιθετικό, που θα αποτελέσουν πρόσωπα πρώτης γραμμής τη νέα χρονιά στο ρόστερ των «πρασίνων».

Η παρουσία στις προπονήσεις του Κώστα Κολλιόπουλου αποτελεί γεγονός εδώ και μέρες. Το ερωτηματικό ήταν αν αποτελεί υπό δοκιμή παρουσία στην προετοιμασία ή είναι κλεισμένη η συμφωνία με τον Παναρκαδικό. Με τις πληροφορίες που υπάρχουν φαίνεται ότι ισχύει το δεύτερο και ο Κολλιόπουλος πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναρκαδικού τη νέα χρονιά ακόμη και αν επίσημη συμφωνία τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται στην Τρίπολη και έναν Ελληνο-Γεωργιανός ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσο-επιθετικής γραμμής ώστε να συμμετάσχει στις προπονήσεις τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να κριθεί αν τελικά θα προχωρήσει η μεταγραφή του ή όχι.

Από εκεί και πέρα σημειώνεται ότι αναμένεται η άφιξη του Κυριάκου Γλέζου που θα μπει σε ρυθμούς προπονήσεων, ενώ στην προετοιμασία φαίνεται να αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μπει και ο Προκόπης Τσέκος ο οποίος δεν είναι ξεκάθαρο αν θα αποτελεί μέρος του ρόστερ του Παναρκαδικού τη νέα χρονιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here