Στη Β’ και Γ’ Εθνική έμειναν οι γυναίκες και άνδρες του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης

0
151

Την παραμονή τους στην Β’ Εθνική και Γ’ Εθνική κατηγορία εξασφάλισαν οι γυναίκες και οι άνδρες του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης αντίστοιχα, μετά τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα. ΤΟ ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης μάλιστα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση που συγχαίρει τους αθλητές των ομάδων του «κιτρινόμαυρου» ομίλου, που αναφέρει αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και κας Σταθούλη, συγχαίρουν τους αθλητές τόσο της γυναικείας, όσο και της αντρικής ομάδας του ομίλου τένις για την παραμονή τους στην Β ΄Εθνική και την Γ’ Εθνική κατηγορία αντίστοιχα.

Η γυναικεία ομάδα απαρτιζόμενη από τις Γκουντάνη Γεωργία, Αντωνίου Αναστασία, Καραναγνώστη Μαρία και Παπαντώνη Χρυσούλα κατέλαβαν την 3η θέση στον όμιλο τους στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας, που έλαβε χώρα στα γήπεδα τένις της Ραφήνας.

Από την άλλη η αντρική ομάδα με τους Δημητρόπουλο Παναγιώτη και Παπαγιαννόπουλο Δημήτρη κατέλαβαν την 2η θέση στον όμιλό τους στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής που έγινε στα γήπεδα του ΟΑ Ρίου.

Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στους αθλητές και τους συνοδούς τους και ευχόμαστε η επόμενη χρονιά να στεφθεί από ένα ακόμα πρωτάθλημα, τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here