Στη Ραφήνα με στόχο την άνοδο στην Α’ Εθνική ο Όμιλος ΑΕΚ Τρίπολης

0
420

Η καλή προϊστορία των γυναικών του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης καλά κρατεί και αυτή την αγωνιστική χρονιά. Η πιο πετυχημένη ομάδα του ομίλου, αυτή των γυναικών, συνεχίζει να γράφει ιστορία για ακόμη μια φορά. Δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, της Γ Εθνικής κατηγορίας, για 3η φορά στην ιστορία του συλλόγου, ήρθε μια ακόμη επιτυχημένη πορεία. Αυτή η πορεία έχει μείνει στα μισά της διαδρομή της, αλλά τα μέλη της αγωνιστικής ομάδας της ΑΕΚ Τρίπολης φιλοδοξούν να την πάνε μέχρι το τέρμα της.

Πιο συγκεκριμένα οι γυναίκες της ΑΕΚ Τρίπολης θα διεκδικήσουν για 2η φορά στην ιστορία, τόσο του συλλόγου, όσο και της Αρκαδίας, την άνοδο τους στην Α’ Εθνική κατηγορία. Πριν περίπου μια εβδομάδα, έκαναν το 2 στα 2, απέναντι σε Κηφισιά (3-0 νίκες) και Ροδιακό (2-1 νίκες) και κατάφεραν να τερματίσουν ως πρώτη ομάδα στον όμιλό τους. Η συνέχεια θα παιχτεί σε λίγες ημέρες, όπου θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία. Οι αγώνες θα γίνουν στην Ραφήνα με αντιπάλους, το AOA ΥΕΛΟΟΥ, τον ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας και τον ΟΑ Γλυφάδας.

Η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης απαρτίζεται από τις Αντωνίου Αναστασία, Isabelle Wallace, Καραναγνώστη Μαρία, Λαμπροπούλου Σήλια και Βουδούρη Μιλένα. Αρχηγός αποστολής θα είναι για ακόμη μια χρονιά ο κ. Παπαδόπουλος και η διοίκηση του ομίλου τους εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο ομολογουμένως δύσκολο τους έργο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here