Στο πλευρό του άτυχου Χρήστου Δρόσου ο Ερμής Μελιγούς

0
676

Το πρόβλημα τραυματισμού του Χρήστου Δρόσου στη διάρκεια της αναμέτρησης του Ερμή Μελιγούς με την αντίστοιχη ομάδα του Κορακοβουνίου, δυστυχώς επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους του ίδιου του ποδοσφαιριστή και των ανθρώπων των «βυσσινί». Ο Δρόσος υπέστη ολική ρήξη χιαστών γεγονός που τον θέτει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 6-8 μηνών.

Σ’ αυτή την πραγματικά άτυχη στιγμή για τον ποδοσφαιριστή του Ερμής Μελιγούς όλα τα μέλη του συλλόγου βρίσκονται στο πλευρό του, με την διοίκηση να εκδίδει την κάτωθι ανακοίνωση συμπαράστασης:

«Το Δ.Σ του Α.Ο Ερμή Μελιγούς, τα μέλη, οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας μας εύχονται περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χρήστο Δρόσο και του ευχόμαστε γρήγορη επάνοδο κυρίως στην καθημερινότητα του και μετά στην αγωνιστική δράση. Ο Χρήστος μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Κορακοβουνίου και αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα που δέχτηκε η ομάδα μας ατύχησε να είναι αυτός που τραυματίστηκε τόσο σοβαρά, αποχωρώντας υποβασταζόμενος.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού-μεικτού τύπου ρήξη οπίσθιου χιαστού-ρήξη έσω μηνίσκου. Η επάνοδος του υπολογίζεται από 6-8 μήνες.

Ελπίζουμε να ήταν η κακιά στιγμή και να μην υπάρξουν άλλοι τέτοιοι τραυματισμοί σε κανέναν ποδοσφαιριστή – σε καμία ομάδα – σε κανένα παιδί που πάει απλώς να κάνει το χόμπι του.

Χρήστο είμαστε όλοι δίπλα σου και η θέση σου στην ομάδα είναι εκεί και σε περιμένει.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here