Συνεδρίαση και κοπή πίτας στο νέο χώρο της ΑΕΚ Τρίπολης

0
401

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΚ Τρίπολης πραγματοποιήθηκε στο νέο μουσειακό χώρο που πρόσφατα δημιουργήθηκε στην Κάρτσοβα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση έγινε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο ο απολογισμός των πεπραγμένων της τελευταίας διετούς θητείας της διοίκησης. Παράλληλα παρουσιάστηκαν οι δράσεις των τμημάτων από τους εφόρους και σχεδιάστηκαν αυτές της τρέχουσας χρονιάς.

Ανάμεσα στα θέματα ήταν και η παρουσίαση της επετειακής φανέλας που λόγω των υγειονομικών μέτρων που επικράτησαν το 2021, δεν έγινε επίσημη τελετή παρουσίασης από το τμήμα ποδοσφαίρου, ταυτόχρονα αποφασίστηκε έκτακτη γενική συνέλευση για την Δευτέρα 04 Απριλίου 2022 με τηλεδιάσκεψη με μοναδικό θέμα την τροποποίηση και εναρμόνιση του καταστατικού με την κείμενη αθλητική νομοθεσία, ενώ η τακτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 06 Ιουνίου 2022.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο γεγονός ότι είναι επιτυχία αυτού του Διοικητικού Συμβουλίου που με τις επιτυχημένες ενέργειες του, την συμβολή του Δήμου Τρίπολης, του Δημάρχου Τρίπολης κ. Τζιούμη και αγαπητών φίλων του συλλόγου, για πρώτη φορά από το έτος 1929 μέχρι σήμερα απέκτησε δικό της ιδιόκτητο χώρο στην Κάρτσοβα, στον οποίο μπορεί πλέον να δει κάποιος την ζωντανή ιστορία του.

Αποφασίστηκε επίσης το 2022 να ονομασθεί «ΕΤΟΣ ΜΝΗΜΗΣ» με την συμπλήρωση των εκατό ετών από την Μικρασιατική καταστροφή, την φυγή από τις αλησμόνητες πατρίδες και να προχωρήσει ο σύλλογος σε συνεργασία και με άλλους αντίστοιχους φορείς σε δράσεις αφιερωμένες στην μνήμη των παλιννοστούντων που δημιούργησαν την γειτονιά των «ΦΙΛΙΚΩΝ» αλλά και το 1929 ίδρυσαν τον σύλλογο της ΑΕΚ Τρίπολης.

Αρχή αυτών θα είναι και η επίσημη παρουσίαση αυτού του μουσειακού χώρου. Στο τέλος της συνεδρίαση έγινε η κοπή της ετήσιας πίτας από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., με την ευχή το 2022 να είναι έτος επιτυχιών, ανάπτυξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού και υγείας για όλους τους αθλητές και τις οικογένειες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here